acte si fapte de comert savarsite de soti

Familiei
Post Reply
vlaina

acte si fapte de comert savarsite de soti

Post by vlaina » 25 Mar 2007, 15:00

S-ar putea ca acest subiect sa nu fie interesant neaparat si nici un disperat strigat de ajutor dar totusi...
as vrea sa stiu daca m-as putea lamuri daca partile sociale sunt bunuri comune sau bunuri proprii...am citit si pe acest forum si in afra lui in revistele de specialitate pareri pros si contra adica ..pentru unii sunt bunuri comune pentru altii proprii ..iar eu sunt in ceata. Sunt doar studenta la o facultate de drept si imi sustin lucrarea din pacte nu sunt probabil dintre studentii la kilogram care cumpara sau copiaza de pe unde apuca si m-am ambitionat in a face o lucrare zic eu intemeiata din punct de vedere stiintific...problema este ca sunt multe necunoscute..
o alta necunosciuta este vis a vis de efectele partajului sotilor in cazul in care sunt actionari sau asociati in SRL SA SNC etc...si in ce conditii sotul neasociat primeste sau nu o cota parte din partile sociale dividende?
dar daca ambii soti sunt actionari si divorteaza ? ce se intapla ? poate ca voi primi cateva raspunsuri la multele mele nelamuriri...
va multumesc de pe acum celor care va veti obosi sa imi raspundeti si chiar daca nu este cel mai important mesaj sper sa ma lamuresc pentru a incerca sa demonstrez ca mai sunt si studenti cu constiinta...

Post Reply