functionarea SA

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
maxxximus

functionarea SA

Post by maxxximus » 21 Mar 2007, 10:09

un cunoscut are de facut o lucrare cu tema Functionarea SA! imi poate cineva sugera site-uri care abordeaza aceasta tema? discutii, controverse atc. orice poate fi de ajutor...

raluca_mihaela

Post by raluca_mihaela » 21 Mar 2007, 15:48

gaseste la biblioteca f multe carti pe tema asta ( cursuri de dr comercial de carpenaru, turcu, piperea etc), reviste de dr comercial si legea 31/1990 cu ult modif

maxxximus

Post by maxxximus » 22 Mar 2007, 12:24

raluca_mihaela wrote:gaseste la biblioteca f multe carti pe tema asta ( cursuri de dr comercial de carpenaru, turcu, piperea etc), reviste de dr comercial si legea 31/1990 cu ult modif
multumesc pentru informatii raluca...oricum, eu ma gandeam la solutii mai simple gen copy-paste...chiar daca se spune ca de multe ori lenesii sunt cei mai eficienti, in cazul de fata nu e cazul...

maxxximus

Post by maxxximus » 22 Mar 2007, 12:28

raluca_mihaela wrote:gaseste la biblioteca f multe carti pe tema asta ( cursuri de dr comercial de carpenaru, turcu, piperea etc), reviste de dr comercial si legea 31/1990 cu ult modif
multumesc pentru informatii raluca...oricum, eu ma gandeam la solutii mai simple gen copy-paste...chiar daca se spune ca uneori lenesii sunt cei mai eficienti, nu se pune problema in cazul de fata...

Post Reply