conditii angajare contabil sef

inregistrari contabile, taxe si impozite, expertize contabile, evaluari, TVA
Post Reply
dana_lavinia

conditii angajare contabil sef

Post by dana_lavinia » 23 Feb 2007, 13:13

Poate sa-mi spuna cineva ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pt a putea fi angajata in functia de contabil sef?

BABI

Post by BABI » 23 Feb 2007, 15:47

Studii superioare economice, vechime minim 3 ani pe acest post, cunostinte operare calculator(Word,Excel, program de contabilitate), cunoasterea legislatiei in domeniu(C.Fiscal, L82/91, etc.), caracterizare de la ultimul loc de munca, sa aiba diploma de contabil autorizat, eventual o limba straina, nivel mediu. Alte cerinte le poate solicita angajatorul.

dana_lavinia

Post by dana_lavinia » 23 Feb 2007, 16:01

Multumesc babi.
Sunt reglementate printr-un act normativ (ca eu nu gasesc) sau depinde de angajator?

lauraC

Post by lauraC » 28 Feb 2007, 18:28

Uita-te in Legea contabilitatii, acolo gasesti ceva legat de studii, parca.

STEAUA

Post by STEAUA » 09 Mar 2007, 01:00

conform legii contab trebuie sa fie absolvent de studii superioare economice, iar functia pe care este angajat sa fie de: contab sef sau director economic.

BABI

Post by BABI » 09 Mar 2007, 15:05

unele cerinte le gasesti in lege, altele depind de cerintele pe care le vrea angajatorul, dar sa nu fie exagerate. A aparut in acest sen o prevedere legala privin cerintele la angajarea unei persoane, dar momentan nu imi amintesc numarul acesteia.

demetra

Post by demetra » 28 Jul 2007, 14:06

Studii superioare economice de lunga durata - e mai bine sa nu semneze singur administratorul declaratiile si bilantul.

serafim

Post by serafim » 07 Aug 2007, 04:59

demetra wrote:Studii superioare economice de lunga durata - e mai bine sa nu semneze singur administratorul declaratiile si bilantul.
logic ca raspunde dupa singur de toate magariile facute de contabil :-P

Ianos

Post by Ianos » 21 Jan 2008, 18:54

Studii superioare economice, specializarea contabilitate sau experienta min.3 ani.

Post Reply