executare silita dar cind nu se poate?

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
blondy

executare silita dar cind nu se poate?

Post by blondy » 20 Mar 2004, 13:39

Buna ziua..Va deranjez si eu cu o problema ..Acum 2 ani am cunoscut pe cineva pe internet..(un american)Dupa discutii lungi am hotarit sa ne intilnim..El a venit in Romania si l-am cazat la mine ..In timpul cit a stat la mine el s-a conectat cu laptopul pe internet conexiune dial-up..facindu-si account la american online...dupa 2 luni dupa ce el a plecat mi-a venit telefonul 18 milioane..Bine=nteles ca cei de la romtelecom mi-au intrerupt telefonul si mi-au pus in vedere sa platesc ptr ca tel e pe numele meu...Eu nu am platit ptr ca.. nu am dispus de aceasta suma..Saptamina trecuta am primit o somatie de plata..prin tribunal..Ce se poate intimpla in conditiile in care eu nu dispun de aceasta suma ptr a platii..nu am servici..nici bunuri pe numele meu..? Va multumesc..

juristu

Post by juristu » 22 Mar 2004, 12:00

in cazurile in care nu aveti bunuri personale, nici salariu iar contractul cu Romtelecom-ul era pe numele d-voastra personal - asta este - nu vi se poate intampla nimic!

dricaru

Post by dricaru » 06 Jul 2004, 20:19

Blondy (predestinat nick)
Nu cred ca esti intr-o situatzie prea buna..
iar povestea cu nnu ti se poate intimpla nimicn e..poveste
Inseamna ca timp de 3 ani (sau mai mult daca se staruie in executare) nu o sa ai nici un venit oficial si nici un bun...
Si nici nu o sa te angajezi...
Ideea ar fi urmatoarea..Invita alt american la tine dar stai pe linga el sa nu mai vb pe la tel si tapeaza-l de ceva bani!!
:twisted: :twisted: :twisted:
Succes!!

innuenda

Post by innuenda » 28 Sep 2004, 22:43

:lol: :lol: :lol: Dricaru, esti beton tati :lol: :lol:

Post Reply