executare silita dar cind nu se poate?
executare silita dar cind nu se poate?
Buna ziua..Va deranjez si eu cu o problema ..Acum 2 ani am cunoscut pe cineva pe internet..(un american)Dupa discutii lungi am hotarit sa ne intilnim..El a venit in Romania si l-am cazat la mine ..In timpul cit a stat la mine el s-a conectat cu laptopul pe internet conexiune dial-up..facindu-si account la american online...dupa 2 luni dupa ce el a plecat mi-a venit telefonul 18 milioane..Bine=nteles ca cei de la romtelecom mi-au intrerupt telefonul si mi-au pus in vedere sa platesc ptr ca tel e pe numele meu...Eu nu am platit ptr ca.. nu am dispus de aceasta suma..Saptamina trecuta am primit o somatie de plata..prin tribunal..Ce se poate intimpla in conditiile in care eu nu dispun de aceasta suma ptr a platii..nu am servici..nici bunuri pe numele meu..? Va multumesc..
Blondy (predestinat nick)
Nu cred ca esti intr-o situatzie prea buna..
iar povestea cu nnu ti se poate intimpla nimicn e..poveste
Inseamna ca timp de 3 ani (sau mai mult daca se staruie in executare) nu o sa ai nici un venit oficial si nici un bun...
Si nici nu o sa te angajezi...
Ideea ar fi urmatoarea..Invita alt american la tine dar stai pe linga el sa nu mai vb pe la tel si tapeaza-l de ceva bani!!
Succes!!
Nu cred ca esti intr-o situatzie prea buna..
iar povestea cu nnu ti se poate intimpla nimicn e..poveste
Inseamna ca timp de 3 ani (sau mai mult daca se staruie in executare) nu o sa ai nici un venit oficial si nici un bun...
Si nici nu o sa te angajezi...
Ideea ar fi urmatoarea..Invita alt american la tine dar stai pe linga el sa nu mai vb pe la tel si tapeaza-l de ceva bani!!

Succes!!