ce se intampla dupa INM?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
TheFaithfulOne

?

Post by TheFaithfulOne » 01 Dec 2004, 20:06

brrrrr, sper sa nu va cunosc vreodata;
nici eu si nici barbatul meu;
:lol: :?: :?: :?:

croc

Post by croc » 01 Dec 2004, 20:45

ce te miri cu semnul intrebarii?
la cat de greu este sa mearga o casncie ceea ce spun fetele astea mi se pare horror :)
nu stiu daca am scris bine :D

innuenda

Post by innuenda » 01 Dec 2004, 21:17

croc...de ce ti-e frica nu scapi, draga. :lol:
TFO, ai dreptate ca am divagat dar asta numai pentru ca, de obicei, raspunzi la o cheie de discutie anterioara. Adica intr-acolo s-au indreptat la un moment dat replicile. Dar spune-ne tu si cu croc cati pasi la stanga avem voie si, eventual, pe unde-l putem intalni pe barbatul lui croc...nu de alta, dan suntem fete rrrele si nu vrem sa nimerim la olimpiada juridica...din greseala. 8)

TheFaithfulOne

De`aia ...

Post by TheFaithfulOne » 01 Dec 2004, 21:18

la cat de greu este sa mearga o casncie ceea ce spun fetele astea mi se pare horror
Denaia nici nu incerc o casnicie ...

Si ca sa raspund si eu in stilul deja consacrat ...
InM SIX FEET AND 2 INCHES TALL, I HAVE BROWN EYES, DARK HAIR AND AN ATHLETIC FIGURE ... InM SINGLE AND InM GORGEOUS ... :lol: :lol: :lol:

THATnS ALL FOLKS!

P.S.:Oooo Doamne, ce-am ajuns sa postez ... cred ca e de la invatat prea mult ... se tampeste creierul, in loc sa se destepte ...

innuenda

Post by innuenda » 01 Dec 2004, 21:21

Da-ti si tu coordonatele in centimetri draga TFO! :lol: :lol: :lol:

croc

Post by croc » 02 Dec 2004, 01:28

de data asta esti prea profunda pentru mine (olimpiada juridica);
si sunt si prea obosita pentru a incerca sa te inteleg;
ihm, fiti rele cu cati de r vreti in continuare, eu am vrut sa fie o gluma, nu de voi imi este mie frica :lol: ;
ar mai fi cate ceva de comentat despre gusturile aici postate, dar hai sa ne mentinem la stadiul de glumite;

si ca sa te citez cumva, dintr-o replica de la inceputul povestii noastre 8) , trebuie sa postez emoticoni de cate ori glumesc?

tfo, e pe atat de greu pe cat de frumos;

hai ca l-am transformat in matrimoniale; poate termin odata cu examenun asta si ma intorc la munca :x

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 03 Dec 2004, 15:07

Innuenda, sper sa nu-toi fie chiar asa de antipatic noul meu avatar. l-am ales pe asta ca poate nu e asa tentant si nu mi-l fura nimeni. In alta ordine de idei: esti maritata? Parerea mea e ca nu. Ca altfel ai fi vazut ca oricat ai vrea sa nu fie asa casatoriei ca institutie i se aplica principiul alka cu nrebus sic non stantibusn
Croc: daca esti asa ingrozita cred ca ai o problema de incredere. Nu e bine.

norocel

Post by norocel » 04 Dec 2004, 11:24

E maritata.

innuenda

Post by innuenda » 04 Dec 2004, 12:03

attorney, ba bine ca da. Sunt casa de 3 ani cu un barbat extraordinar cu care stau impreuna de 8 ani si ceva. La mine este inca rebus sic standibus si sper sa ramana asa :lol:. E drept ca nu am purces la mostenitori deocamdata, dar ne gandim serios pentru anul care vine. :D Sper sa nu schimbe nici asta lucrurile.

virtual

Post by virtual » 05 Dec 2004, 01:13

Congrats Innuenda! Eu sincer cred ca munca o sa ma tina departe inca cativa ani buni de asa realizari...sa nu mai vb de succesiuni...:)

Attorney, nu am inteles d c ai schimbat avatarul. Si ce daca nu era numai al tau. Esti recunoscuta dupa mesaje nu dupa avatar.

Sincer, si asa mi te imaginam workalchoolic...apoi si cu avatarul asta..., mi-ai stins orice vis erotic...:)

hai noapte buna la toata lumea ca vad ca am reusit recordul absolut sa fiu si singurul membru on line si singurul de tot on line...

innuenda

Post by innuenda » 05 Dec 2004, 23:51

virtual, oricand te simti pregatit, draga... :lol:
in alta ordine de idei din cate am inteles de pe forum esti student. As fi pariat initial ca esti profesor. Ai o maturitate profesionala de tip analitic care ma trimitea cu gandul la un barbat grizonat, nu la unul cu mapa inca in mana. Oricum, o sa mai auzim de tine. Parerea mea. Atata ca nu vom sti ca esti tu. :) Pe scurt: esti baiat destept.
attorney, lasa ca mie-mi esti draga in orice forma ai aparea. Deja m-am obisnuit si cu privirea aia taioasa din noul avatar. Asa ca petrecerea in pijamale ramane valabila. :lol: Sper doar sa fie anul care vine.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 06 Dec 2004, 14:21

Innuenda, cu certitudine va fi anul care vine.
Eu deja imi caut o pijama in vederea evenimentului.

innuenda

Post by innuenda » 06 Dec 2004, 21:25

attorney, cu riscul sa-i dezgustam pe baietii de la olimpiada juridica, trebuie sa cadem de acord: matase neagra sau voal rosu; pijama short sau camasutza scurta de noapte? Hi,hi.

TheFaithfulOne

...

Post by TheFaithfulOne » 06 Dec 2004, 22:04

Mi-am cumparat cartea lui Chisu ... Imi place la nebunie ... Nu e vulgara ... Cel putin mie nu mi se pare ... Sau poate doar e vorba de intelegere vizavi de "lirica masculina" ...
cu riscul sa-i dezgustam pe baietii de la olimpiada juridica, trebuie sa cadem de acord: matase neagra sau voal rosu; pijama short sau camasutza scurta de noapte?
... n-ar fi mai bine strasuri, latex si lame ... ceva mai flamboaiant si "glamourous" ... :lol: Aduc eu sampania, frisca si maslinele pentru Martini ... :wink:

innuenda

Post by innuenda » 06 Dec 2004, 23:38

hi,hi,hi. TFO, mai rafinate chestiile de la ultima enumerare decat cele de la prima. Glamour suntem la mansarda (sau ne place sa credem)... :lol: chiar si cand suntem imbracate casual. Ah, si va trebui sa vii, sa aduci toate bunatatile alea si sa pleci, pentru ca prima regula a unei petreceri in pijamale este ca nu se primesc baieti. Hi,hi. Cum ar fi? :P

Post Reply