sanctionare
sanctionare
vreao o parere autorizata, daca se poate: un angajat din cadrul unei institutii publice poate fi sancionat pe prvederile codului muncii,nu?bun..asta este evident..intrebarea este: propunerea trebuie trecuta prin consiliul de administratie sau se ia direct de angajator?
da..exista un colegiu de disciplina, dar care, conform legii, se ocupa doar de solutionarea contestatiilor cu privire la sanctiuni date cadrelor didactice de comisiile de disciplina din unitatile scolare...si din ce imi dau eu seama nu are ca atributii si analizarea abaterilor angajatilor nedidactici ai institutiei publice la care ma referaiurel wrote:Comisie de disciplina exista in acea institutie publica?
in privinta sanctiunilor disciplinare aplicate cadrelor didactice vezi l128/1997 privind statutul cadrelor didactice .....pentru personalul didactic auxiliar si nedidactic se aplica dreptul comun ...comisie de disciplina ....codul muncii ...regulamentul de ordine interna etc .
vezi ca drespre sanctiunile disciplinare e un articol interesant in una din revistele dreptul din 2006(nu mai caut acum ca nu am timp)..te lamureste ce si cum.........
vezi ca drespre sanctiunile disciplinare e un articol interesant in una din revistele dreptul din 2006(nu mai caut acum ca nu am timp)..te lamureste ce si cum.........