Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
In anul 2005 a avut loc un divort cu un minor.
In urma divortului minorul a fost incredintat mamei iar mie tatal mi-au fost acordate 6 ore la doua saptamani in fata primariei.
Mama nu aduce copilul niciodata pentru intretinerea relatiilor personale.
Mentionez urmatoarele (poate datorita si faptului ca avocatul meu a fost putin mai slab dar e posibil si relatiilor tatalui sotiei cu judecatorii) minorul a fost incredintat mamei doar pentru faptul ca avea sub 2 ani (fapt nereal copilul la data divortului avea aproape 4 ani - nascut 2002 -)
Rugamintea mea este cum as putea sa actionez pentru reincredintarea minorului sau macar pentru stabilirea unor relatii personale cu minorul exacte
Inca o data imi cer scuze pentru deranj si multumesc anticipat
O zi buna
Victor Severineanu
Reincredintare minor
formulezi actiune prin care soliciti sa fie obligata fosta sotie sa-ti permita sa ai legaturi personale cu copilul si nu in fata primariei ci prin luarea copilului la domiciliul tau de exemplu odata la doua saptamani sambata si duminica.
Spui si tu ca in fata primariei nu poti avea legaturi pers cu minorul, mediul nu e proprice si mamam nu-l aduce, iar pe vreme de iarna e si inuman sa tii copilul in strada 6 ore in fata primariei.
Spui si tu ca in fata primariei nu poti avea legaturi pers cu minorul, mediul nu e proprice si mamam nu-l aduce, iar pe vreme de iarna e si inuman sa tii copilul in strada 6 ore in fata primariei.