calcul preaviz demisie
calcul preaviz demisie
ziua in care iti depui demisia intra in calculul perioadei de preaviz?
Re: calcul preaviz demisie
pai frate , cand depui demisia trebuie sa specifici data incepand cu care incepe sa curga termenul de preaviz ....cat despre aplicarea normelor procedurale civile ....las la aprecierea altora ....oricum pune mana pe un Stefanescu si vei vedea ca "Termenul de preaviz incepe sa curga de la comunicarea (notificarea) sa, dar nu include si ziua comunicarii deoarece s-ar scurta durata termenului respectiv cu o zi".mirmidon wrote:ziua in care iti depui demisia intra in calculul perioadei de preaviz?
Probabil e din motive de ceata, dar sesizez eu o oarescare contradictie:
deci preavizul incepe sa curga de la data scrisa in demisie sau de la data notificarii (comunicarii) sale?? 8O
Ca nu-l am pe Stefanescu la indemana. Adica nu-l am deloc.
Dan promit ca renunt la prostul obicei de a mai gandi singur si fac numai ce spune Stefanescu.

deci preavizul incepe sa curga de la data scrisa in demisie sau de la data notificarii (comunicarii) sale?? 8O
Ca nu-l am pe Stefanescu la indemana. Adica nu-l am deloc.

Dan promit ca renunt la prostul obicei de a mai gandi singur si fac numai ce spune Stefanescu.

ei eu nu sunt atat de inteligent incat sa ma consider mai intelept decat autorii consacrati in materie ...insa vezi tu , data notificarii este data la care ai adus la cunostinta (data de inregistrare, sau data pe care o treci in mod normal pe orice cerere la sfarsit) intentia ta de a inceta cim-ul...data de la care incepe preavizul este cea pe care o precizezi in mod expres (sau pe care ar trebui) in cerere...PS vezi ca despre demisie au mai scris si Ticlea , Sanda Ghimpu....etc (pardon am uitat ca tu "gandesti" singur)Pelerinul wrote:Probabil e din motive de ceata, dar sesizez eu o oarescare contradictie:
Ca nu-l am pe Stefanescu la indemana. Adica nu-l am deloc.![]()
keep fun !!
@Bibi
Stefanescu, Ghimpea sau altii au parerile lor. Uneori sunt de acord cu ele alteori nu.
Iar de gandit, gandesc fara ghilimele. Uneori mai bine, alteori mai putin bine.
Ar trebui sa iei aminte la ce a spus mai sus Aprilie.
Si ar trebui sa lasi putin deoparte ghilimelele si sa gandesti singur(a) si ce a spus Croc.
Si poate inainte de a plasa ironii ieftine ar trebui sa gandesti fara ghilimele fraza scrisa de tine:
data notificarii este data la care ai adus la cunostinta (data de inregistrare, sau data pe care o treci in mod normal pe orice cerere la sfarsit).
Stefanescu, Ghimpea sau altii au parerile lor. Uneori sunt de acord cu ele alteori nu.
Iar de gandit, gandesc fara ghilimele. Uneori mai bine, alteori mai putin bine.
Ar trebui sa iei aminte la ce a spus mai sus Aprilie.
Si ar trebui sa lasi putin deoparte ghilimelele si sa gandesti singur(a) si ce a spus Croc.
Si poate inainte de a plasa ironii ieftine ar trebui sa gandesti fara ghilimele fraza scrisa de tine:
data notificarii este data la care ai adus la cunostinta (data de inregistrare, sau data pe care o treci in mod normal pe orice cerere la sfarsit).