x-persoana fizica incheie cu sc y srl un contract de locatiune pe o perioada de 1 an pentru o incapere din imobilulul proprietate personala.
dupa 6 luni x vinde intreg imobilul inchiriat lui sc z srl.
pentru a-l contrange pe y sa renunte la contractul de inchiriere si sa evacueze spatiul, folosindu-se de cheile care au ramas la el, x intra intr-o incapere adiacenta celei inchiriate si reteaza cablul de curent (dupa o prealabila notificare de debransare facuta prin executor).
savarseste x vreo infractiune? daca da, care anume?
precizare: y nu are concursul lui z la formularea plangerii. y este titularul contractului de furnizare de energie electrica.
ce fel de plangere?
cu respect herr wittmann!
217 alin.3-"distrugerea...cablu de inalta tensiune" ori cablul in speta este de joasa tensiune. si atunci sunt aplicabile prev. 217 alin.1 , si atunci ar fi aplicabile prev.217 alin.6 "actiunea penala...se pune in miscare la pl. prealabila a persoanei vatamate". si acum apare problema:z sau electrica sunt parti vatamate ca proprietari ai cablului (momentan nu stiu exact unde anume a fost retezat cablul).
te rog sa imi combati rationamentul pentru ca asa cum e nu imi foloseste.
217 alin.3-"distrugerea...cablu de inalta tensiune" ori cablul in speta este de joasa tensiune. si atunci sunt aplicabile prev. 217 alin.1 , si atunci ar fi aplicabile prev.217 alin.6 "actiunea penala...se pune in miscare la pl. prealabila a persoanei vatamate". si acum apare problema:z sau electrica sunt parti vatamate ca proprietari ai cablului (momentan nu stiu exact unde anume a fost retezat cablul).
te rog sa imi combati rationamentul pentru ca asa cum e nu imi foloseste.