buna ziua forumisti
sunt cj, angajat la o soc. prestatoare de servicii cu utilaje terasiere.... utilajele erau dizlocate la un anumit punct de lucru, in derularea unui contract, sub coordonarea directorului tehnic. acesta este contactat de un localnic in vederea executarii unei lucrari (o pescarie, cred). Acest lucru s-a intamplat chiar intr-un moment in care se putea executa lucrarea, utilajele fiind "in pauza" pentru 2 saptamani, in vederea executarii unor lucrari de detonare....
Cei 2 bat palma, si din lipsa de timp, intocmirea proiectului tehnic, a devizului-oferta, contractului si a celorlalte hartii necesitand cel putin o saptamana, se incepe lucrarea, pentru un pret aproximativ, fara intocmirea celor mentionate. (oricum directorul meu avea proiectul in cap, sa zic asa). Pe parcursul executiei lucrarii se intocmeste devizul si proiectul tehnic, eu am "fabricat" un contract, dar beneficiarul nu semneaza si nu accepta nici un FC al utilajului, motivand lipsa de timp. La punctul de lucru mai trece din cand in cand si mai da anumite indicatii. In convorbirile telefonice purtate cu directorul meu totul parea ok, acesta afirmand ca plateste tot, ca vine la sediu pentru receptionarea lucrarii, semnarea actelor, sa-si ia factura, samd. Bineinteles, teapa. La un moment dat devine agresiv si ameninta ca ne da el in judecata. Cine ne-a permis sa intram pe terenul lui?! Buuuun...
Ce sansa am eu intr-un proces, doar cu devizul lucrarii, FC-urile utilajelor (neconfirmate!!!), martori, interogatoriu si eventual o expertiza????
P.S. Beneficiarul lucrarii este presedintele judecatoriei dintr-un oras important din vestul tarii. Halal magistrat.
am vreo sansa? directorul s-a lasat inselat :(