As dori si eu un raspuns calificat la urmatoarea problema: am fost trecut de pe fostul post de munca pe un post inferior calificarii, fara vreun motiv anume, mi s-a inmanat decizia (nu am semnat-o) de mutare pe care scria doar ca directorul hotaraste mutarea mea pe alt post incepand cu data de....... Pe decizie nu mai scrie altceva, cu toate ca am inteles ca trebuie sa cuprinda mai multe elemente cum ar fi motivul, abaterile etc. Mentionez ca am mai mult de un an vechime pe post si la verificarile lunare am iesit mereu in prima jumatate a clasamentului si de multe ori in primii 10. Am cerut fisa postului pt ca stiam ca nu mi s-a dat niciodata si mi-a fost data o copie xerox, nicidecum in original, la 10 zile de la cererea mea careia ii dadusem numar de inregistrare in soc. Aceasta purta o semnatura ce seamana cu a mea dar este falsa.
Intrebarile mele sunt:
1. este aceasta decizie de mutare corecta, tinand cont de faptul ca mi s-a facut o evaluare sumara numai de catre director si am avut de argumentat la fiecare punct in parte in apararea mea.
2. faptul ca am pe acea copie a fisei de munca o semnatura falsificata tine de dreptul penal, produce semnatura asta consecinte juridice astfel incat sa fie incadrata la art 290 cod penal?
Multumesc.
mutare pe alt post si....semnatura falsificata. Rog sfaturi