..eram doar in trecere, dar mi-era dor de o postare de luni;nu de alta, dar prea mult invatat fara divagatii dauneaza armoniei mentale, zic eu.
..
flavius, o asemenea oferta nu se rateaza...
..dar nu 5 cafele, in nici un caz, ci doar una...nu de zgarcita, ci pt. ca ma gandesc la ficatul tau.. :)
..numai ca va trebui sa picam de acord asupra tuturor detaliilor:
..asadar..ce tip de cafea?...aroma e f. importanta, chiar decisiva pt. un cunoscator..
..filtru, expresso, ibric sau la nisip?
..simpla, dubla?
..rece, calda sau fierbine?
..cu zahar sau fara? zahar rafinat sau zahar brun? ..si cam cat zahar?
..cu lapte sau fara?
..apoi, ce preferi?
- ceasca de pe vremea bunicii, din portelan subtire, gratioasa, cu decoratiuni pastelate si margine aurie/argintie
- ceasca moderna, cu o forma avangardista si culori intense, ba chiar cu elemente reliefate in mod contrastant
- cana personalizata-aici poti sa faci orice alegere, se poate rezolva-fie ca e text, fie ca e imagine...nu sunt restrictii
- orice alt recipient care crezi ca poate mentine esenta aromei atata timp cat dureaza sa o bei.
...orice alte lucruri care pot face mai placut bautul cafelei - bomboane, fursecuri, muzica ( alegi), decor ( imi spui cum vrei sa arate) le pot adauga fara nici o problema, numai sa le numesti.
...ei bine,
flavius, crezi ca ar trebui sa ma mai gandesc la ceva pt. a fi sigura ca iti voi da cafeaua perfecta pt. urarea perfecta?
:)