actiune pauliana975 c civ.
actiune pauliana975 c civ.
In anul 1996 am cumparat un imobil, actul vanzatorului act de schimb dupa 6 ani am fost chemat in instanta pentru anularea contractului si revendicare,deoarece imobilul dat la schimb are ipoteca [girase un imprumut de 12000 dolari ,imobilul respectiv a fost vandut cu ipoteca ascunsa de mai multe ori.Creditorul actioneaza pentru recuperarea banilor instanta dispune anularea actelor de vanzare cumparare subsecvente si contractul de schimb si revenirea la situatia anterioara,pentru a executa ipoteca.Imobilul se executa din mana coschimbasului,bani din vanzarea silita se imparte;Creditorul primeste 22000 dolari coshimbasul 12000 pentru inbunatatiri recunoscute de girant si 110000 lei executorul prima de suces Prin revenirea la situatia anterioara ceruta de creditor coschimbasul redevine proprietar al imobilui cumparat de mine Chemat in instanta sa dat hotarare irevocabila nu se anuleaza titlul de proprietate se admite revendicarea si sa las in deplina posesie apartamentul IN timpul cand se judeca contestatia in anulare am vandut imobilul la carta funiciara nu are sarcini Contestatia se respinge ,Prima instanta a fost judecatoria apelul sa judecat la curtea de apel recursul tot la curtea de apel , am cerut stramutarea la ori ce curte de apel din tara,pentru ca avocatul parti adverse are angajat fata unei jude. de la curtea de apelICCJ a respins fara motivare contestatia in anulare a fost judecata tot de aceiasi jud. care au judecat recursul,cum poate un jud. sa cenzureze pe colegul din aceiasi instanta?Facand aceasta vanzare din cumparator de buna credinta am devenit debitor deoarece sunt chemat in instanta pentru revocarea contractuli de vanzare cumparare [actiune revocatorie]VA ROG O PARERE ce se mai poate intampla Am plangere la CEDO.Cumparatorul este fica in ce conditii se poate actiona?devine cumparator de rea credinta?Stie cineva o speta asemenea?