Platind factura Romtelecom, iau de la ghiseu un pliant cu "clicknet express", chipurile INTERNET CU VITEZA VIITORULUI. O rasfoiesc, vad preturi chiar bune raportat la valoarea serviciilor, dar ulterior, accesandu-le siteul constat cu stupoare ca situatia nu e chiar asa roz precum pare.
Concret: viteza de 1mb cu 15 Euro tarif promotional, transfer de date nelimitat, bla bla. Insa accesand siteul lor la adresa asta http://www.clicknet.ro/index.php?sv=4&s ... 1&ro=1#fup se specifica undeva putin mai in josul paginii ca:
Volum de trafic saptamanal inclus la viteza maxima 1 GB
Viteza dupa depasirea volumului de trafic saptamanal (Download/Upload) 128 Kbps / 64 Kbps
Perioada de contorizare trafic 7 zile (ex. Vineri ora 0:01 pana Joi ora 24:00)
Adica daca iti scoti ca tot omun un film pirat cu viteza normala, deja de la jumatatea celui de-al doilea vei lua cu o viteza de 8 ori mai mica, cu 128kb/s, ca ai depasit limita de 1 Gb de trafic.
Penibil si jenant pentru o firma care odata monopoliza telefonia fixa din Romania.
Bine bine, dar de ce dezinformeaza lumea cu sintagma "transfer de date nelimitat" care e pusa in pliantul lor albastru undeva in partea de sus a paginii, la loc de cinste???
Din cate stiu eu oferta trebuie sa fie completa si reala, nu "praf in ochi".
E legal ceea ce fac???
Oferta "clicknet express" de o falsitate debordant
traficul este nelimitat, doar latimea de banda difera. sub aspectul asta nu e nimic "inselator".
in legatura cu FUP, acesta nu este activat pina in momentul asta, si e foarte posibil sa nici nu fie activat pe viitor. Asa ca poti d/l fara retineri toate materialele pirat pe care le doresti, la viteza maxima :)
am clicknet express 2.5Mbps, iar calitatea serviciului e ireprosabila. Dupa o experienta de 3 ani cu rds cel putin.
in legatura cu FUP, acesta nu este activat pina in momentul asta, si e foarte posibil sa nici nu fie activat pe viitor. Asa ca poti d/l fara retineri toate materialele pirat pe care le doresti, la viteza maxima :)
am clicknet express 2.5Mbps, iar calitatea serviciului e ireprosabila. Dupa o experienta de 3 ani cu rds cel putin.
subscriu, fira.
Si eu am clicknet expres si sunt multumita cel putin pana acum.
In legatura cu traficul nelimitat, mie mi s-au prezentat 4 variante de abonament, la preturi diferite. Pentru primele 2, mai ieftine nu este nelimitat dar pentru cele doua mai scumpe, este nelimitat. Ei spun adevarul doar pe jumatate - asta e publicitatea.
Oricum - un mic secret : cel putin pana in momentul de fata Romtelecomul nu are aparatura necesara pentru a masura traficul si cabtitatea de date downloadata. Si din cate am fost informata nici nu vor investi curand in asa ceva.
Si eu am clicknet expres si sunt multumita cel putin pana acum.
In legatura cu traficul nelimitat, mie mi s-au prezentat 4 variante de abonament, la preturi diferite. Pentru primele 2, mai ieftine nu este nelimitat dar pentru cele doua mai scumpe, este nelimitat. Ei spun adevarul doar pe jumatate - asta e publicitatea.
Oricum - un mic secret : cel putin pana in momentul de fata Romtelecomul nu are aparatura necesara pentru a masura traficul si cabtitatea de date downloadata. Si din cate am fost informata nici nu vor investi curand in asa ceva.