Inscriere examen

Discutii privind procedura civila
Post Reply
marexim

Inscriere examen

Post by marexim » 19 Oct 2006, 10:03

Vreau sa dau un examen la UNPRL. Cum si ei au devenit o casta in care orice potential concurent trebuie sa fie indepartat m-am trezit cu un telefon de la sediul central prin care mi se comunica ca dupa parerea unui domn de acolo nu indeplinesc conditiile de participare la examen si ca ar trebui sa ma retrag.
Cu toate ca eu cred ca indeplinesc conditiile de participare la examen iar examenul este pe 04.11 nu stiu ce solutie am, probabil cu citeva zile inainte o sa-mi trimita o comunicare prin care imi spune ca nu indeplinesc conditiile de participare la examen iar la examen nu o sa fiu pe liste.
Cum pot sa contest asta si sa am si timp sa particip la examen?

marexim

Post by marexim » 20 Oct 2006, 08:59

Daca tot nu raspunde nimeni sa-mi raspund tot eu :))
Pentru inscrierea la examen am facut o cerere iar pe cerere o comisie formata din: presedintele filialei, secretarul general si un membru CNC decide admis sau respins.
Cei admisi se afiseaza la sediul filialei.
Trebuie sa intru in posesia cererii cu respins sau a unui raspuns oficial la ea pe care sa o contest in justitie. Intrebarea mea ar fi ce fac daca nu primesc nimic scris pina in examen?

wittmann

Post by wittmann » 20 Oct 2006, 10:22

Mergi inainte fara probleme.

marexim

Post by marexim » 20 Oct 2006, 11:51

Merci dar, tocmai asta e, nu stiu exact cum sa fac, contest ceva ce nu am inca? Stiu ca nu m-au admis la verificarea dosarelor dar nu am decit un raspuns telefonic.

corect

Re: Inscriere examen

Post by corect » 20 Oct 2006, 13:47

marexim wrote:Vreau sa dau un examen la UNPRL.
marexim wrote: ...si un membru CNC...
Ce mama zborii inseamna UNPRL si CNC?????????????? :?

SI CE LEGATURA AU CU PROCEDURA CIVILA? :roll:

oana_stroescu

Post by oana_stroescu » 20 Oct 2006, 13:53

@corect:"Ce mama zborii inseamna UNPRL si CNC

UNIUNEA NATIONALA A PRACTICIENILOR IN REORGANIZARE SI LICHIDARE
CNC=Comitetul National de Conducere( al UNPRL, evident)

corect

Post by corect » 20 Oct 2006, 13:54

Mersi. :cafea:

kinga

Re: Inscriere examen

Post by kinga » 20 Oct 2006, 13:58

corect wrote:
marexim wrote:Vreau sa dau un examen la UNPRL.
marexim wrote: ...si un membru CNC...
Ce mama zborii inseamna UNPRL si CNC?????????????? :?

SI CE LEGATURA AU CU PROCEDURA CIVILA? :roll:
doamne ......doamne..... sper ca am scris corect????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
UNPRL= Uniunea Nationala a Practicienilor in Reorganizare si Lichidare

CNC= comitetul national de conducere ..

kinga

Post by kinga » 20 Oct 2006, 14:00

:-D :-D :-D :-D
si asa se intampla daca nu citesti ce s-a postat intre timp....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

corect

Post by corect » 20 Oct 2006, 14:00

:roll:
K., tu esti marexim? Nu ca m-ar interesa, dar vreau sa stiu. :mrgreen:

kinga

Post by kinga » 20 Oct 2006, 14:02

Categoric NU.

In timp ce posta Marexim...in data de 19.10. .... eu eram in Bucuresti .( si nu aveam acces la for ..).si am martori :-D :-D :-D o forumista.... :-D :-D :-D plus... x y si z

oana_stroescu

Post by oana_stroescu » 20 Oct 2006, 14:14

@marexim:"Cum pot sa contest asta si sa am si timp sa particip la examen?"

Trebuie sa te adresezi la Secretariatul general al UNPRL, care preia toate dosarele si care a stabilit cine merge mai departe sau nu.Vezi in Regulament ca scrie:"...... Secretariatului general al Uniunii, care va afisa la sediul acesteia, cu cel putin 7 zile inaintea inceperii sesiunii de examen, lista cuprinzand candidatii admisi pentru sustinerea examenului. "

wittmann

Post by wittmann » 20 Oct 2006, 14:41

marexim wrote:Merci dar, tocmai asta e, nu stiu exact cum sa fac, contest ceva ce nu am inca?....
Pai normal ca nu ai inca ce contesta. De asta ti-am si zis sa mergi inainte.

marexim

Post by marexim » 27 Oct 2006, 14:11

Multumesc pentru raspuns acum v-as ruga frumos daca puteti sa-mi spuneti si cum fac contestatia asta.

Intre timp in data de 24 mi s-a trimis o adresa prin care mi se cere sa completez dosarul pina in data de 25.
Am ridicat instintarea pe 25 am trimis prin fax completare la dosar si prin curier rapid originalele. Au ajuns in 26, comisia le-a verificat si pe 27 adica astazi afisaza la filiale lista cu cei admisi la examen.
Am dat telefon si am aflat ca dosarul meu este respins si ca voi primi o adresa impreuna cu dosarul si taxa de participare lucru la care ma asteptam problema e ca nu se stie cind va fi trimisa aceasta adresa la sucursala pentru a ma anunta, probabil sapt viitoare iar simbata este examenul.

Unde contest aceasta decizie, in regulamentul si ordonanta care reglementeaza profesia nu e prevazut nimic.
Pe cale judecatoreasca, la sediul filialei sau al uniuni?
Pot apoi printr-o ordonanta sa cer inscrierea la examen pina la solutionarea contestatiei?

Multumesc anticipat pentru orice raspuns la problema mea.

Post Reply