suspendare provizorie

Discutii privind procedura civila
kinga

Post by kinga » 15 Oct 2006, 18:14

kinga wrote:
actor wrote:
kinga wrote:
Dar, sunt instante care citeaza si executorul judecatoresc, care nu este parte in proces. Spre norocul meu, in dosarul meu a fost citat executorul judecatoresc. Ei bine, avand in dosarul 2 in loc de executorul Y pe executorul Z nu aveam autoritate de lucru judecat.

.
tu chiar citesti ce scriu eu????
am scris ca NU ESTE PARTE IN PROCES......
si crede-ma nu trebuie sa ma inveti procedura..dar atata timp cat pot sa sutin asa ceva si INSTANTA ..ONORATA INSTANTA ZACE OK as fi proasta sa nu ma folosesc de aceasta posibilitate....
si alta data citeste ce scriu si dupa aia sa comentezi ....

actor

Post by actor » 15 Oct 2006, 18:24

atunci de ce spui ca nu e autoritate de lucru judecat din moment ce sunt aceleasi parti ca in primul dosar?

kinga

Post by kinga » 15 Oct 2006, 18:25

actor wrote:atunci de ce spui ca nu e autoritate de lucru judecat din moment ce sunt aceleasi parti ca in primul dosar?
nu eu am zas..asa a zas instanta... chiar nu citesti ce scriu.....

actor

Post by actor » 15 Oct 2006, 18:34

kinga wrote:Oare exista???
Pentru a exista autoritate de lucru judecat trebuie sa existe tripla identitate: de parti, de obiect, si de cauza.
...si ca sa-mi duc ideea pana la capat, retine ca si in cazul in care cel care adjudeca imobilul il vinde, va exista aut de lucru jud intr-o eventuala cerere a cumparatorului.
n-o sa-ti spun de ce pt ca tu stii procedura asa cum ai spus...

kinga

Post by kinga » 15 Oct 2006, 19:35

Doamne Actor ..asa ma bucur ca ai aparut tu pe forum....
Pentru ca altfel nu mi-as fi dat seama ca nu ma pricep la procedura civila, la civil, la comercial, la dreptul munciii.... ca de fapt nu am nici o tangenta cu dreptul... ca sunt proasta de bubuie....ca profesorii de la Babes Bolyai sunt niste tampiti ca m-au trecut la examenul de licenta.... ca nu am voie sa citez spetele mele ca eu pic de fraiera .... si nu cei care au pronuntat-o .....ca in decurs de un an de zile am postat 1000 si de mesaje tampite.......

Dar nu e nimik pierdut... noroc ca esti tu... si este salvat sistemul juridic din Romania.

asa ca te las... sa postezi... ca esti destept, .........

Si eu o buna bucata de vreme nu o sa te deranjez cu prezenta mea.

Samurai

Post by Samurai » 16 Oct 2006, 15:12

D-na Kinga, cum putetzi sa spunetzi asa ceva ? Lasatzi-l in pace, e un actor. D-lui doar citeste, recita de prin coduri, tratate, dar nu e suficient.
Solutziile date de dvs intotdeauna m-au incantat. Asta daca conteaza. :cafea:

actor

Post by actor » 16 Oct 2006, 17:42

...si mai era de adaugat ca dupa ce instanta solutioneaza cererea, se dezinvesteste.nu poti s-o sesizezi din nou cu aceeasi cauza.
dar, ma rog, poate chiar ai dreptate, poate chiar au terminat agronomia...

Post Reply