3 LUNI LA RAND firmei la care lucrezi i-au parvenit facturi la energie electrica in valoare de 20 milioane.
cand s-a facut regularizarea , a venit o factura de 90 milioane .
mentionez ca firma la care lucrez a primit pana acum facturi de energie electrica in medie de 20 milioane in perioada iernii deci perioada in care se consuma cel mai mult.
ce pot face?
pot alege sa contest factura si sa nu o platesc dar e bine stiut ca ELECTRICA este stat in stat si are monopol, in acest caz riscand ca in caz de neplata sa imi intrerupa curentul ceea ce nu doresc....
cum pot face ca sa rezolv aceasta situatie.
sa cer verificarea contorului?
sa cer o masuratoare?
pot plati banii pentru ca mai apoi sa ii actionez in judecata pentru plata necuvenita?
astept parerile voastre urgent.....
va multumesc anticipat.........
am o problema cu ELECTRICA
Citirea contorului se face de catre voi sau de catre Electrica?
Cum este ultimul index al contorului fata de ultimul index facturat?
Vezi ca scadenta la facturile emise de Electrica este de 15 de zile, iar debransarea se poate face face numai dupa 30 de zile de la scadenta. Cred ca ai un pic de timp si sa contesti factura, poate te clarifici cu furnizorul (oricine poate gresi).
Cum este ultimul index al contorului fata de ultimul index facturat?
Vezi ca scadenta la facturile emise de Electrica este de 15 de zile, iar debransarea se poate face face numai dupa 30 de zile de la scadenta. Cred ca ai un pic de timp si sa contesti factura, poate te clarifici cu furnizorul (oricine poate gresi).
o pot contesta intr-adevar dar, daca nu se intampla nimic ce fac?
trebuie sa plates caci imi taie curentul si ....atunci....ce optiuni am?
cum recuperez banii pe care tb sa ii platesc caci prebuie pana la urma.
nu prea am auzit de compensari cu alte consumuri viitoare sau cu alte sume de bani pe care tb sa le platesc in viitor la electrica.
astia nu prea tin comnt de nimic...
trebuie sa plates caci imi taie curentul si ....atunci....ce optiuni am?
cum recuperez banii pe care tb sa ii platesc caci prebuie pana la urma.
nu prea am auzit de compensari cu alte consumuri viitoare sau cu alte sume de bani pe care tb sa le platesc in viitor la electrica.
astia nu prea tin comnt de nimic...