Revin cu problema partajului meu si adresez multumiri pe aceasta cale catre "attorneyatlaw" si "AllyMcBeal" pentru raspunsurile primite.
Pe scurt :
Asa cum bine m-ati sfatuit, am solicitat instantei in faza de apel o expertiza contabila pentru stabilirea corecta a masei de partaj si pentru evaluarea in raport cu valoarea actualizata a celor doua apartamente incluse in masa de partaj a sumelor de bani efectiv platite de mine (avans primul apartament - 20.000 lei bani proprii depusi de parintii mei pentru mine la CEC inaintea casatoriei - anul 1990, suma de ~76.000 lei achitata de tatal meu la CEC pentru stingerea imprumutului pentru primul apartament, insa cu mentiunea " XX pentru C... si L..." in anul 1992, 86 milioane lei cota de participare la profitul societatii unde lucrez investita ca avans la al II-lea apartament in anul 2002 dupa comunicare pana la ramanerea definitiva a sentintei de divort (!), imprumuturi la 3 persoane fizice de aproximativ 83 milioane lei tot pana la ramanerea definitiva a sentintei, insa rambursate integral tot numai de mine dupa acea data, imprumut la CEC de 75 milioane lei - rate rambursate numai de mine integral, au mai ramas de rambursat rate pana in iulie 2007).
Totodata mi s-a acceptat depozitia ca martor a fratelui meu care m-a imprumutat cu o suma importanta de bani pe care i-am returnat-o dupa divort.
Ei bine... cu toate probele administrate de mine : inscrisuri importante care atesta nemijlocit contributia mea exclusiva la castigarea sumelor de bani cu care s-au facut platile amintite, cu toate ca mi s-au admis probatorii suplimentare in apel, sentinta data de Tribunal este pur si simplu o rusine pe obrazul instantei romane. Ciudat si nelegal totodata : desi admite ambele apeluri (si ea a inaintat apel pentru ca nu i-a convenit procentul de 35 % de la fond) mie mi se diminueaza cota de la 65 % la 55 % din masa de partaj in favoarea ei. Practic eu am demonstrat cu inscrisuri si martori ca la dobandirea bunurilor comune am avut o contributie exclusiva mai mare de 90 %. Recunosc ca nu mi-am imaginat vreodata asa ceva. Practic reclamanta, numai prin minciuni, ajutandu-se de martori mincinosi deasemenea, reuseste printr-o sentinta aberanta sa capete gratis un apartament evaluat in prezent la peste 1 miliard de lei, in timp ce eu raman cu celalalt apartament cu datorii cu tot- inca neachitat. Nu stiu decat ca apararea mea a fost una de bun simt. Am incercat sa arat numai adevarul, sperand ca justitia sa-si spuna cuvantul. Absurd, ridicol si inspaimantator in acelasi timp. Justitia e oarba de-a binelea. Minciunile reclamantei si ale martorilor ei, influentele externe asupra judecatorilor (!) au prins mai bine decat inscrisurile prezentate de mine.
Sunt foarte hotarat ca imediat dupa ce primesc sentinta redactata sa inaintez plangeri penale celor doua martore de care s-a folosit fosta mea sotie pentru a demonstra minciunile din depozitiile lor. De fapt de acelasi "set" de martore fosta mea sotie s-a folosit si in procesele de divort, apoi de marire a pensiei alimentare, apoi de stabilire a relatiilor mele cu copilul, apoi de partaj - deci probe (minciuni ale lor) sunt destule.
Totodata voi face recurs la Curtea de Apel si ... astept. Am dovada unei ingerinte a unei persoane influente si voi adresa o plangere in acest sens Consiliului Suprem al Magistraturii.
Va voi tine la curent pentru ca este bine sa invatam toti din greselile altora.
Imi cer scuze de lungimea subiectului, insa sunt pur si simplu disperat, bulversat, de nedreptatea care mi s-a facut. Este pur si simplu strigator la cer !
Cu scuzele de rigoare va multumesc tuturor si astept sugestii si sfaturi (am mare nevoie de asa ceva). Oricum am invatat multe de cand citesc subiectele de pe forum. O zi buna tuturor !