judecatori adversari....

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Mili

Re: judecatori adversari....

Post by Mili » 08 Aug 2006, 21:57

lex68 wrote:Mi se pare complet anormal si nefiresc ( nu stiu cat de legal este ) ca doi judecatori ai unui tribunal - sectia contencios administrativ - sa stea ziua intre orele 10.00-12.00 la o terasa ,la o masa plina de bere ( si apa si racoritoare ce-i drept) pe o terasa aflata imediat in apropierea respectivei sectii a tribunalului,impreuna cu consilierii juridici al primariei acestei localitati.Precizez ca unul din judecatori este chiar seful sectiei iar celalalt era de serviciu in acea zi. 8O
Poate ca nu s-a intamplat nimic altceva decat o simpla si banala discutie,poate ca nici anterior nici dupa aceasta iesire nu s-a intamplat nimic,dar consider ca este anormal ca la acea ora,in acea zi si in acel context cei doi judecatori sa se afle in acel loc. :?: Cu atat mai mult cu cat este vorba de o sectia de contencios administrativ iar juristii respectivi au aproape in permanenta dosare la acea sectie. :!:
Este o imagine de indoiala ce poate plana asupra acestei instante?Fara indoiala da.
Voi ce ziceti?

P.S va asigur ca ceea ce relatez este real.
Vad ca discutiile deraiaza pe forumul asta catre barfa intre fete...asta vazand ultimele mesaje postate.
Legat de situatia prezentata, este clar ca este o problema de imagine. Am vazut si altele mai grave.
Exemplu? Un avocat se duce la pasapoarte si le face intrarea unor procuroare, care rezolva hartogaraia in 5 minute, iar oamenii de rand astepatau o ora. Oare individul cand va avea o problema va fi tratat cu impartialitate si corectitudine? Ma indoiesc...
As fi zis daca se duceau respectivele, se prezentau si cereau intelegere la functionarii de la pasapoarte, desi este gresit si asa...dar sa vezi ca sunt aduse de mana de un avocat eu cred ca e mai grav...
Cum ar fi zis un "clasic" frustrat...Traim in Romania...

kko

Post by kko » 08 Aug 2006, 21:58

Raketule, TU de vorba lun DABIJA ai auzit ? :mrgreen: :twisted:

denominatus

Post by denominatus » 09 Aug 2006, 00:52

raket wrote:Denominatule, tu in viata reala profesezi ceva sau te platesc astia sa scrii aberatii pe forum, tu si altii ca tine...sa fiti asa, ca niste animatori (animatoare)?
Serios te intreb! :twisted:
Raketule, esti un tip simpatic, si fiindca mi-a placut serialul cu strumfii, iti fac o favoare si-ti raspund serios: Nu te priveste pe tine, ma, ce si pe cat fac eu :-D Dan daca te roade rau, incearca cu un topic nou :grin:
Poate iti raspund si la un chestionar, doua. Hell, punem si de-un referendum, ce nu facem noi pentru curiozitatea ta... ;-)

denominatus

Post by denominatus » 09 Aug 2006, 00:55

raket wrote:Si-asa sta pe spate toata ziua si nu da randament! :grin: :mrgreen:
M-am prins. Tu de fapt vrei sa-mi furi calul. :lol:

lex68

Post by lex68 » 01 Sep 2006, 07:35

dupa toate cele revin si va intreb: cum v-ati simti voi daca la acea masa de fapt se aflau printre altii fosti adversari si judecatorul care s-a pronuntat intr-o cauza pierduta in raport cu ei ( castigata ulterior in recurs).Mai precizez ca jud.respectiv era jud.de serviciu in acea zi.
Si repet nu e nimic condamnabil sa stai la terasa cu fosti colegi si sa bei bere ( probabil ) dar nu mi se pare firesc ca acest lucru sa se intample in timpul programului instantei,langa instanta,si in conditiile de mai sus.Se putea face in orice alta situatie mai putin condamnabila.

serafim

Post by serafim » 27 Sep 2006, 05:58

:-D :-D :-D maaai nu fi rau intelege si tu...caldura mare si omul insetat...poate sa moara de sete pana ajunge la un birt mai ascuns ...si la urma urmei ..nu aveau nimic de ascuns...mai rau era daca stateau doar...adica fara bere fara nimic...nimik :grin:

acum pe bune
etic nu este dar...ce e la noi etic sau moral ???

pana in final iti dai seama ca tot ce este bun este ilegal, imoral saaaaau ingrasa ! :twisted:

maxxim

Post by maxxim » 27 Sep 2006, 07:43

actiunea se petrecea cumva in urbea lui Caragiale????? :?

lex68

Post by lex68 » 27 Sep 2006, 07:59

nu.daca era acolo poate era ...justificata...

Post Reply