Salutare de la un boboc

Discutii filosofice pe teme actuale.
mariuca

Post by mariuca » 18 Sep 2006, 08:36

ahahahah stai linistit o sa te roage sigur cu un mrrrrrrr :-x .....
:lol:

Samurai

Post by Samurai » 18 Sep 2006, 08:39

De unde stii tu?

mariusms

Post by mariusms » 18 Sep 2006, 16:56

Dricaru, ce-ar fi sa reapari si sa-l rogi frumos pe Toranaga San sa schimbe avatarul, ca ma induce in eroare si o sa-i zic D-utu. :-D

mariuca

Post by mariuca » 18 Sep 2006, 20:09

Samurai wrote:De unde stii tu?

Am citit in stele! :lol:

kinga

Post by kinga » 18 Sep 2006, 20:24

mariuca wrote:
Samurai wrote:De unde stii tu?

Am citit in stele! :lol:
Mama Omida???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

serafim

Post by serafim » 25 Sep 2006, 00:00

Kinga daaaaar mama Omida nu a murit ????

stef

Post by stef » 25 Sep 2006, 20:16

Va salut si eu cu pliscul meu de lapte :lol:

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 25 Sep 2006, 20:44

&... stef - bebe-forumar&... bine ai venit!..
&... pe topicul asta &...special o sa tin cont de sugestia avatarului si o sa-ti spun cam asa&...fii cu ochii-n 4 ca sunt pe-aici niste copii mai &...neastamparati ( eufemistic vorbind) care o sa te lase din cand in cand fara jucarii, pampersi, suzeta&...va trebui sa ti le recuperezi de fiecare data&...
&...evita sa fii pe acelasi topic cu luc4s, la al carui avatar n-ai voie sa te uiti in primul an de viata&...e o spetza, nu mare lucru, dar tu, deocamdata, e bine sa stii ca te-a adus barza !
...well, ai grija de rezervele de lapte&...ca sa cresti repede..
&...hmmm, te-as lua in grija mea, dar sunt mereu plecata de-acasa cu treburi robinhudiene..
&...enjoy ! fara cafea, tigari si privit prin gaura cheii!... :)

stef

Post by stef » 26 Sep 2006, 17:35

aoleu ce de interdictii ............ :-( si cand sa zici ca viata e frumoasa, aia n-ai voie, ailalta nu samd. 8O
cat despre rezervele de lapte ... :grin: :-P no comment

kiddy

Re: "buna" de boboc

Post by kiddy » 26 Sep 2006, 21:41

[quote="lightning"]sunt noua pe aici si va salut mai intai de toate. din cate am citit voi va cunosteti un pic pe aici (este normal), sper ca-mi veti gasi si mie un loc printre randurile voastre. pe langa "buna" insa, la ora asta va mai zic si "noapte buna" :-P caci unii mai merg maine si la munca. :floare:[/quote]

Buna seara si din partea mea.
Am venit si eu sa ma bag in seama, doar acum, desi va citesc discutiile de mai mult timp.

Ma bucur ca mai sunt boboci cu toate ca "mai boboc " decat mine nu se poate.

Serafime, ti-ai schimbat avatarul. Nu imi place. Erai mai interesant inainte. Ai intrat la INM? (Scuze, sunt in urma cu noutatiile).
PS. Sper ca nu te confund....

serafim

Post by serafim » 27 Sep 2006, 05:08

:( kiddy
1. In viata mea n-am avut avatar...de la inceput am fost membru fara avatar pot sa-ti confirme acest lucru aproape toti forumistii :mrgreen:

2. Cu ce eram mai interesant inainte ??? :x

3. Nu am dat si nici nu voi da loa INM in viata mea :grin: pot intra cu "dosariada" in magistratura si...nu ma intereseaza :roll: de ce ???? ...nu stiu...daaaar consider ca nu pot sa stau drept si ....sa judec stramb :-P

si daca din toate astea ti-ai dat seama ca m-ai scufundat....adica confundat...nu face nimic...NO PROBLEM :twisted:

kiddy

Post by kiddy » 27 Sep 2006, 11:37

[quote="serafim"]:( kiddy
1. In viata mea n-am avut avatar...de la inceput am fost membru fara avatar pot sa-ti confirme acest lucru aproape toti forumistii :mrgreen:

2. Cu ce eram mai interesant inainte ??? :x

3. Nu am dat si nici nu voi da loa INM in viata mea :grin: pot intra cu "dosariada" in magistratura si...nu ma intereseaza :roll: de ce ???? ...nu stiu...daaaar consider ca nu pot sa stau drept si ....sa judec stramb :-P

si daca din toate astea ti-ai dat seama ca m-ai scufundat....adica confundat...nu face nimic...NO PROBLEM :twisted:[/quote]

My bad, serafime.
Ai dreptate, te-am confundat. Acum stiu si cu cine.
Ce sa-i faci, prea multi heruvimi sau serafimi pe acest forum.
Imi cer cuze, oricum
Promit ca nu se va mai repeta... :grin:

serafim

Post by serafim » 28 Sep 2006, 07:02

:-D :-D :-D pai problema e ca..nu m-am suparat TREBUIA ?????
............................... :-P :-P :-P :evil: ma bucuram si eu ca...ma baga cineva in seama si...faceam talente... :-D :-D :-D

kiddy

Post by kiddy » 28 Sep 2006, 13:29

Hmm, acum ca ma gansesc la asta, si eu vroiam sa ma bage cineva in seama...ai mai multe sanse daca te adresezi direct unui om consacrat ,asa ca tine, nu?
Partea buna este ca acum ne bagam reciproc in seama.
PS : te confundasem cu Gavril care trebuie sa recunosti ca are un avatar interesant. Asta chiar daca tu nu esti adeptul avatarelor.

Post Reply