Salutare de la un boboc

Discutii filosofice pe teme actuale.
lightning

Salutare de la un boboc

Post by lightning » 14 Sep 2006, 21:31

sunt noua pe aici si va salut mai intai de toate. din cate am citit voi va cunosteti un pic pe aici (este normal), sper ca-mi veti gasi si mie un loc printre randurile voastre. pe langa "buna" insa, la ora asta va mai zic si "noapte buna" :-P caci unii mai merg maine si la munca. :floare:

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 14 Sep 2006, 21:45

...bine ai venit! :)
...hmmm, un boboc...super!...suna a aer fresh, ceea ce e f. bine...daca e de trandafir...e si mai bine, ca nu strica niste tzepi mici...inofensivi, de altfel :wink: care au farmecul lor forumistic in cate un context litigios...dan ce spun eu aici?...o sa vezi, in esenta, procedura-i gratioasa...

Samurai

Post by Samurai » 15 Sep 2006, 12:45

Bine v-am gasit. Am sa ma bag si eu in seama pe aici. Avatarurile va reprezinta sau sunt puse ca sa fie bifata rubrica?

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 15 Sep 2006, 14:28

...ma declar de serviciu cu anuntul de "bine ai venit"!...o fac cu placere si-n cazul tau samurai!...join the club!...ai spada forumistica? e ok...poti lupta corp la corp cu...provocarile...
...avatarul face parte din kit-ul forumistic, so...poate sa insemne ceva sau nu, il mentii forever sau il schimbi zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi, dupa cum esti dispus, inspirat sau... :| aici sunt multe de spus, dar tre sa afli singur...
...poti adauga o semnatura...adica un text care, si el, inseamna sau nu ceva, o rima, o vb de duh, un mesaj, clar sau subliminal, un indemn, o rugaciune, textul de lege favorit, o gluma, un panseu juridic sau de alt fel, un slogan sau chiar o poza, in completarea avatarului si/ sau a celor postate, dupa caz.Sau nu...

...acum, off-topic, iti spun ceva...ca si eu am patit chestia asta cand m-am logat for the very first time...avatarul asta pe care l-ai ales exista deja pe for...e al cuiva plecat c-un pic de treaba...so, ...nu stiu ce sa zic...ti-a placut filmul face/ off?...remember... travolta si cage..

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 15 Sep 2006, 14:41

... :cafea: :cafea: ...cu asta trebuia sa incep...

Samurai

Post by Samurai » 15 Sep 2006, 14:41

Multzam fain. :cafea: :cafea:
Avatarul acesta l-am ales, cu acesta raman. Titularul poate sa-l revendice personal. Doar atunci il schimb (daca ma roaga frumos).

jojo

Post by jojo » 15 Sep 2006, 14:49

Posibilul reclamant al actiunii in revendicare nu mai este printre noi. :(

P.S. :cafea:

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 15 Sep 2006, 14:54

Samurai wrote:Multzam fain. :cafea: :cafea:
Avatarul acesta l-am ales, cu acesta raman. Titularul poate sa-l revendice personal. Doar atunci il schimb (daca ma roaga frumos).
...mie-mi place poza...consider ca are un farmec forumistic extrem...
...pt. ca m-ai prins intr-o dispozitie excelenta ...te intreb...stii rock?...adica hard?...cu figuri antigravitationale?..
....pt. ca daca n-ai vazut filmul, nu stii rock si n-ai citit Maestrul de scrima...well, s-ar putea ca actiunea in revendicare sa treaca in ...penal...
..scuze pt. divagatie, a fost un fel de gluma...dar, asa cum spune un avatar al meu mai vechi, superdragut...there is a little truth behind every just kidding......

serafim

Post by serafim » 16 Sep 2006, 22:59

Jojo - ma sperii !!!! a decedat ?????...cel cu avatarul initial de zici ca " nu mai este printre noi "

la bobocei

Bine ati venit !!!!

jojo

Post by jojo » 17 Sep 2006, 11:22

Drac mort, Serafime, se poate?

lightning

Post by lightning » 17 Sep 2006, 11:33

subtilitatea replicilor mi-au trezit curiozitatea motiv pt. care am rasfoit un pic...mai mult arhivele forumului. :lol: samurai...ai reusit sa rascolesti amintirile forumistilor :-P sau visez eu?!

orange

Post by orange » 17 Sep 2006, 16:16

Bineinteles ca ne aducem aminte...Eu inca sunt trista :(

minodora

Post by minodora » 17 Sep 2006, 20:21

Samurai wrote: Titularul poate sa-l revendice personal. Doar atunci il schimb (daca ma roaga frumos).
Sigur o sa te roage frumos. :-D

serafim

Post by serafim » 17 Sep 2006, 22:03

:-D :-D :-D :-D sa te roage Dricaru...sa-i restitui avatarul ???? nu prea cred !!!

Samurai

Post by Samurai » 18 Sep 2006, 07:16

De ce nu?

Post Reply