procuror wrote:In primul rand, ca sa va linistesc, nu am vazut nici eu filmul, deci nu am un avantaj fata de voi in acest sens!
Apoi, va pot spune ca fata, la politie, a descris absolut tot ce s-a intamplat. Ideea era ca unii spun ca ar fi in cazul asta prostitutie si proxenetism, iar eu am dubii, mai ales ca in afara de aceasta... actiune... cele doua nu sunt cunoscute cu astfel de apucaturi.
:?

...d-le procuror, dati-mi voie sa va spun, nu eram deloc nelinistita, dar acum sunt...ca-mi dau seama ce s-a-ntamplat cu adevarat... filmul n-a ajuns la parchet...adica cum?, adica ce?... numai politistii sa faca studiu de caz, numai ei sa fie-n avantaj? numai ei au dreptul sa ia otografe de la actite...ce e harababura asta, domle?
...cand au vazut domnii-gradu ca fetele jucau rolul unor prostituate, in occident domle, nu aici le ele acasa, cu proxeneti straini la cuprins...ma rog, in distributie, cum sa nu se sesizeze? mai ales ca nu i-au prins pana la terminarea filmului...
...iar fata a descris
absolut tot...ei da, asta e ceva...deosebit, mai ales daca anchetatorul n-a trebuit s-o hipnotizeze pt. a o trimite inapoi in pielea personajului...dar nu cred ca putea sa faca asta, din cauza celor care se certau pe pix, care sa scrie tot ce spune fata...
...iar finalul e...de coma...pai eu nu-nteleg...de ce sa subestimam valoarea unui act artistic, a unei forme de creatie, spunandu-i in mod vulgar "apucaturi"...? e talent, domle...iar cu asa memorie...ca maine face dreptul si ajunge-n parlament...si-atunci dom procuror, ce mai ziceti?...ce infractiune? ce film XXL? va spun eu...a avut un rol episodic in "Tanar si nelinistit"...atat.
ps.asta e postare de w-end, a se ignora in timpul saptamanii...