nici nu stiu cum sai spun.... prostie???????

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
followme

nici nu stiu cum sai spun.... prostie???????

Post by followme » 07 Sep 2006, 14:14

Dragii mei ,

deoarece am prins pofta acestui forum si am dat de o dilema foarte interesanta vreau sa o impartasesc cu voi:

Deci...locuiesc intro casa inchiriata de catre firma cu mai multe mai multe etaje camere etc. unul dintre colocatarii mei om titrat si cu functie dar presupun foarte frustrat mi-a trimis un email ciudat:

"Va rog sa nu mai faceti atita zgomot in timpul noptii pina la ore asa de nepotrivite; ca va plictisiti sa stati singur si va aduceti companie asta este problema d-voastra (si nu numai din mai multe puncte de vedere) dar ca sunteti asa de zgomotos a inceput sa ma deranjeze. Va rog deasemeni sa nu mai fumati in interiorul casei: mirosul este greu de suportat.

Stiu ca nu respectati pe nimeni in Societate in afara de d-voastra dar ar fi momentul sa incepeti sa invatati regulile bunei-cuviinte sau cum se spune cei 7 ani de acasa.

Daca problemele mai persista va trebui sa dicutam cu xxxxx(sefu nostru comun).

ce reactie ar trebuii sa am???? :-x

doamne ca tot ma tai :-D :-D :-D

followme

kinga

Post by kinga » 07 Sep 2006, 14:28

citesti topicul "Fumatul ucide" si renunti la fumat....

:-D :-D :-D :-D

despre companie ce sa zac... dupa fumat poti sa incerci sa te las si de aia... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 07 Sep 2006, 14:30

sa- explici frumos ca ai dreptul la viata privata asa cum si el are, sa printezi si sa arhivezi o copie a mail/ului, asa, in caz de nevoie, sa faci mai putina galagie noaptea, oricat de interesant ar fi meciul la care te uiti :-D , si sa incerci sa fumeyi in balcon sau pe casa scarilor, lipit de usa vecinului, poate asa mirosul i se va parea mai usor de suportat.
Sau sa-i faci cadou un puf din ala anti-tabac de tot vezi prin reclamele de la televizor.
Sau sa ignori mail-ul.
Alege si9 tu

totem

Post by totem » 07 Sep 2006, 18:29

MAI FOLLOWME, PROBLEMA TA CU VECINU E CA NU-I PLACE CONCURENTA NELOIALA, CA TU ITI ADUCI COMPANIA IN COMPANIE SI MAI FACETI SI GALAGIE.POATE VREA SA FACI GALAGIE CU EL.INVITA-L SI PE EL LA MECI CUM A ZIS AVOCATA -DUPA- LEGE. :mrgreen: :mrgreen:

followme

Post by followme » 07 Sep 2006, 22:31

@totem

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

serafim

Post by serafim » 27 Sep 2006, 05:50

- repara-ti patul...sau pune salteaua direct pe jos
sau spune-i ca muti mobila :grin:

Pelerinul

Post by Pelerinul » 27 Sep 2006, 10:59

In fiecare luna cand primea pensia, un batranel mergea la farmacie si cumpara un pachet de prezervative.
Iesea in fata farmaciei, le arunca pe trotuar si le strivea cu calcaiul!
Dupa vreo cateva luni in care faza asta se repeta, farmacistul contrariat ii cere o explicatie.
Mosul ii raspunde: "Domnule, apoi asa m-am lasat si de fumat!"

Ce te costa sa incerci si tu???

Post Reply