accident de circulatie cu o caruta nesemnalizata pe DN 7-E68
ra
dupa multe zile pe net si citit cam tot ce am gasit si consultat vreo 3 avocati am ajuns la concluzia sa merg pana nn panzele albe si sa nuni dau nikan la carutash.....oare ce poate sa-mi faca justitia daca considera ca sunt si eu vinovat .......asa ca probabil se ajunge la instanta si o sa-mi exprim nevinovatia....spre ca o sa fiu inteles si asta e daca o sa mi se anuleze permisul o sa-l iau dupa ce mi se da dreptul probabil dupa 1 an......pana atunci conduce nevasta si eu copilot .....acum va mai intreb ca asta am uitat sa intreb pe altii ....oare in cazul acstui accident ,carutashului nu i se deschide proces penal ,amenda, etc....chiar poate merge pe drum sa provoace un accident si sa nuni faca nimeni nimica?....mai ales ca a incalcat o groaza de legi, oare cine trebuie sa le respecte?.....o seara faina si numa bine?...cu respect eduard moza
La carutas poate sa ii dea doar o contraventie pt ca era sub influenta bauturilor alcoolice.
Pt masina ta nu merge distrugere pt ca nu e cu intentie, dar poti sa il dai in judecata sa ii ceri despagubiri.
Sa-i pui sechestru pe casa
Tzaranetele...
Fierul se mai face, dar au fost cazuri cand unii au murit din cauza unor carutasi betivani :?
Pt masina ta nu merge distrugere pt ca nu e cu intentie, dar poti sa il dai in judecata sa ii ceri despagubiri.
Sa-i pui sechestru pe casa

Tzaranetele...
Fierul se mai face, dar au fost cazuri cand unii au murit din cauza unor carutasi betivani :?
Luc4s wrote:...dar unde ai vazut tu sa li se intocmeasca dosar penal la carutas?![]()
Oare i se suspenda si permisul?

Ai perfecta dreptate, lucas...
Nu i se suspenda permisul, ca n-are.
Nu se face dosar penal ca subiectul calificat este nu conducatori ci conducatori de autovehicule...
Si a treia greseala a fost ca limita e 0,8 si nu 1 la mie.
Dar era prea tarziu sa mai intru sa fac corecturile necesare.
Va multumesc ca le-at facut in locul meu.

Pentru luc4s n
- permisul de conducere nu se suspenda (se suspenda dreptul de a conduce).
- chiar daca are permis de conducere retinut, are drept de circulatie.
- in caz de impacare daca primeste NUP sau SUP simplu i se restituie permisul.
- in caz de 18 indice 1 cp - suspenda dreptul de a circula
- la trimitere in judecata i se anuleaza.
- permisul de conducere nu se suspenda (se suspenda dreptul de a conduce).
- chiar daca are permis de conducere retinut, are drept de circulatie.
- in caz de impacare daca primeste NUP sau SUP simplu i se restituie permisul.
- in caz de 18 indice 1 cp - suspenda dreptul de a circula
- la trimitere in judecata i se anuleaza.