Am primit prin posta un pv de contraventie. L-am contestat pentru ca martorul nu a vazut, pentru ca nu am putut face obiectiuni. Am pierdut.
Verificind textele de lege invocate in pv, am constatat ca am fost amendat
pentru neplata unei obligatii pe care, de fapt, nici nu trebuia sa o platesc, altfel spus, pv-ul este fara obiect. Ce-i de facut? Va rog, cine ma ajuta?
amenda fara contraventie
Re: amenda fara contraventie
Nu poti expune situatia mai exact?siad wrote:Am primit prin posta un pv de contraventie. L-am contestat pentru ca martorul nu a vazut, pentru ca nu am putut face obiectiuni. Am pierdut.
Verificind textele de lege invocate in pv, am constatat ca am fost amendat
pentru neplata unei obligatii pe care, de fapt, nici nu trebuia sa o platesc, altfel spus, pv-ul este fara obiect. Ce-i de facut? Va rog, cine ma ajuta?
Cred ca pv-ul a fost intocmit pentru ca nu figuram in evidentele lor cu nici o (nicio?) plata si nu au realizat ca ma incadram in categoria agentilor care nu sunt obligati la plata acelei contributii. Iitial, plangerea contraventionala (expresie perimata, cred) a fost pe vicii de forma si continut ale pv-ului si nu pe incadrarea gresita in lege si am avut castig de cauza. Amenda fiind foarte mare, emitentul pv-ului a declarat recurs si a fost admis, pe motiv ca pv-ul e legal, argumentele privind incadrarea eronata nefiind luate in seama. Hotarirea e definitiva si nu stiu ce sa mai fac. Multumesc tuturor celor ce se apleaca asupra acestei probleme si, cu mintile lor sclipitoare, incearca sa vina in ajutorul unui necunoscut.