INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
LexLegis
Pt vanzarea unui teren la notariat trebuie sa se prezinte obligatoriu si sotia vanzatorului si sa semneze?Eu parca stiu ca da!Terenul fiind bun dobandit in timpul casatoriei.Dar daca omul e casatorit dar ar vinde un teren primit mostenire de la parinti in urma cu 10 ani(de ex)?asta nu e bunul sau propriu?(deci nemaifiind necesar si consimtamantul sotiei?)
-
gavril
daca este bunul sau propriu nu e nevoie de acceptul sotiei. Daca e bun devalmas va fi nevoie de acord ijn privinta actelor de dispozitie. Pt. actele de administrare consimtamantul se presupune dat ( asa-zisul mandat tacit intre soti).
-
gavril
si bagati-va la somn ! maine trebuie sa aveti iarasi energie !
-
cyclop
Varianta 1 (ala cu 80 de grile)
proba 1. grila : 8 X 0,8 = 6,4
proba 2. test rationament : 7 X 0,1 = 0,7
proba 3. interviu : 10 X 0,1 = 1
Total = 8,10
Varianta 2 (ala cu 86 de grile)
proba 1. 8,6 X 0,8 = 6,88
proba 2. 3 X 0,1 = 0,3
proba 3. 8 X 0,1 = 0,8
Total : 7,98
Deci, nu numai ca e posibil, da nici nu e chiar asa de greu...
Parca a mai explicat cineva, da vroiam sa ma conving singur ca se poate ...

-
mariusms
Da, calculul este simplu. O intrebare buna in plus la grila eliminatorie aduce un avans de 10 intrebari la grila din "finala", doua intrebari aduc un avans de 20 de intrebari samd.
-
gavril
mandatul dat unui mandatar neavocat pt. un litigiu anume determinat .. da dreptul mandatarului sa atace hotararea pt. litigiul in care a reprezentat partea ?
aceeasi situatie dar pt. un prepus ?
-
mariusms
mariusms wrote:Da, calculul este simplu. O intrebare buna in plus la grila eliminatorie aduce un avans de 10 intrebari la grila din "finala", doua intrebari aduc un avans de 20 de intrebari samd.
Mii de scuze, in loc de 10 sunt 8.

-
gavril
eu am stiut ... dar nu am vrut sa intervin. nu trebuie sa atenuez increderea :)
-
gavril
Gavril wrote:mandatul dat unui mandatar neavocat pt. un litigiu anume determinat .. da dreptul mandatarului sa atace hotararea pt. litigiul in care a reprezentat partea ?
aceeasi situatie dar pt. un prepus ?
mariuse ! astept neaparat si o parere a ta .. pt. aceasta situatie ..
-
krisstina
Apelul este valabil declarat numai daca cel indreptatit sa-l exercite si-l insuseste, ratificand deci actul facut de o persoana care nu (mai) are calitatea de reprezentant.
-
mariuca
Eu nu sunt de acord!...dar nu spun acum de ce....maine....ups adica azi peste vreo 6-7 ore
Hai noapte buna si somn usorrrrrrrrrrrrr...fara purici pe picior