judecatori adversari....

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
lex68

judecatori adversari....

Post by lex68 » 28 Jul 2006, 11:37

Mi se pare complet anormal si nefiresc ( nu stiu cat de legal este ) ca doi judecatori ai unui tribunal - sectia contencios administrativ - sa stea ziua intre orele 10.00-12.00 la o terasa ,la o masa plina de bere ( si apa si racoritoare ce-i drept) pe o terasa aflata imediat in apropierea respectivei sectii a tribunalului,impreuna cu consilierii juridici al primariei acestei localitati.Precizez ca unul din judecatori este chiar seful sectiei iar celalalt era de serviciu in acea zi. 8O
Poate ca nu s-a intamplat nimic altceva decat o simpla si banala discutie,poate ca nici anterior nici dupa aceasta iesire nu s-a intamplat nimic,dar consider ca este anormal ca la acea ora,in acea zi si in acel context cei doi judecatori sa se afle in acel loc. :?: Cu atat mai mult cu cat este vorba de o sectia de contencios administrativ iar juristii respectivi au aproape in permanenta dosare la acea sectie. :!:
Este o imagine de indoiala ce poate plana asupra acestei instante?Fara indoiala da.
Voi ce ziceti?

P.S va asigur ca ceea ce relatez este real.

cica

Post by cica » 28 Jul 2006, 13:35

Poate sunt fosti colegi de facultate :-D :-D :-D :-D

fira

Post by fira » 06 Aug 2006, 23:36

haideti sa haidem, care-i problema ca masa era plina de bere? acum ca stateau la masa cu niste consilieri de la primarie, in conditiile in care functionau la sectia de contencios, poti sa zici ca nu ar fi chiar etic. dar lasa berea la o parte

mariusms

Post by mariusms » 07 Aug 2006, 12:46

Poate ca erau in drum spre biblioteca. :-P :-P :-P

kko

Post by kko » 07 Aug 2006, 13:07

Si s-au impiedicat de niste berule :mrgreen: iar cum toate mesele erau ocupate...s-au asezat si ei unde era mai liber...intamplator cu niste cunoscuti :mrgreen:
Cred ca trebuie arestati :roll:

raket

Post by raket » 07 Aug 2006, 13:26

KKO wrote: Cred ca trebuie arestati :roll:
PREVENTIV. Sa salvam berulele! :mask:

denominatus

Post by denominatus » 07 Aug 2006, 18:12

Mai KKO, stii de cine-mi aduce aminte omul? de neaion, frate... ca si ala avea ceva cu cercetarile academice 8)

On topic:
Dumnezeule, ce ne-etic am fost, cand nu numai ca am stat de vorba cu niste juzi si procorori, intr-un cadru petrecaretz, dar chiar am baut cateva baterii de vinache si... culmea culmilor, am mai si dansat cu onor distinsele doamne presedinte/procoroare.

In concluzie:
Care-i baiul?
Ce e neetic?
Coruptia e ne-etica.
sa ma intalnesc cu colegii de facultate a fost o placere si al de vrea sa mi-o ia ii dau una cu constitutia peste ochi de-si scoate certificat medico-legal. ca e cartonata, vorba stiu eu cui :-D

raket

Post by raket » 07 Aug 2006, 18:39

Denominatule, tu in viata reala profesezi ceva sau te platesc astia sa scrii aberatii pe forum, tu si altii ca tine...sa fiti asa, ca niste animatori (animatoare)?
Serios te intreb! :twisted:

raket

Post by raket » 07 Aug 2006, 18:40

Daca ti-e jena sa raspunzi pe forum, baga un mp! :twisted:

raket

Post by raket » 07 Aug 2006, 18:41

Si nu-l mai intreba pe Firtzy inainte de a raspunde, ca esti baiat mare acum! :twisted:

krisstina

Post by krisstina » 07 Aug 2006, 20:00

raket wrote:Denominatule, tu in viata reala profesezi ceva sau te platesc astia sa scrii aberatii pe forum, tu si altii ca tine...sa fiti asa, ca niste animatori (animatoare)?
Serios te intreb! :twisted:
Ai ghicit, eu il platesc, cu bani grei. Nerusinatul tocmai a cerut o marire de salariu de cand cu atatea provocari pe forum. A trebuit sa cer cu imprumut de la clonele mele, ca singura nu mai faceam fata. Si mai e si unul, KKO, care il invata sa ceara mai mult.

kinga

Post by kinga » 07 Aug 2006, 20:12

:-D : :-D :-D
Krisstina draga mea.... hai sa-ti dau niste sfaturi pe dreptul muncii ..dar prin mp....

Cum sa eviti maririle de salar.... :grin: :grin:
Da auzi Raket... acu sa nu mor proasta ..ce-i cu schimbarea asta de atitudine????
incepi sa semeni tot mai mult cu pretenul firtzy :mrgreen: :mrgreen:

krisstina

Post by krisstina » 07 Aug 2006, 21:20

Kinga, ai inteles ca nu am cu ce sa te platesc?

kinga

Post by kinga » 07 Aug 2006, 21:26

ce zaci de moneda Vaticanului????
sau taie ceva din salariul lui Denominatus.... :grin: :grin:

raket

Post by raket » 08 Aug 2006, 20:33

Si-asa sta pe spate toata ziua si nu da randament! :grin: :mrgreen:

Post Reply