urmeaza in curand sa se faca un contract de cesiune de creante intre 4 persoane juridice. tin sa precizez ca nu il voi face eu dar mi s-a dat ca tema sa ma interesez de clauzele acestui contract cum ar trebui sa arate.
nu am gasit nici un contract de cesiune de creante pe internet(dar o sa mai caut) si aici intervine rugamintea mea: ma puteti ajuta cu un astfel de model de contract sau sa imi precizati clauzele contractuale carora tb sa le acord o importanta mai deosebita.
multumesc.
cesiune de creante intre mai multe pers juridice
sunt de acord cu tine ca trebuie mai multe contracte. nu stiu cand iti trebuie ca eu zilele astea nu dau pe la birou. daca nu este prea tarziu saptamana viitoare (cam pe miercuri cred ca ajung la birou) o sa te ajut cu un model. sfatul meu ar fi sa nu il faci tu (ai zis deja ca nu il faci tu, dar am tinut sa intaresc)
Aici e vorba de mai multe contracte....probabil ca prin cesiunile repetate fiecare din firme stinge total sau partial niste datorii. Sa nu uiti ca fiecare din firme trebuie sa notifice debitorului cedat cesiunea la fiecare din cedari (doar daca nu e o creanta de forma titlurilor la purtator, cand nu e obligatorie operatiunea de notificare).