Prima, chestiuni prealabile

Au fost doua mesaje, pe care le-am scris repede si tot repede le-am sters

A doua.
"Pe teava" era transmiterea universala a patrimoniului societatii la asociatul unic in cazul dizolvarea sereleului cu asociat unic . Ca efect al vointei asociatului de dizolvare a societatii. Nu prea intra la persoane fizice decat cu un picior, si tot in aceeasi masura este si act intre vii

Daaar...
Vede cineva vreo referire la persoane fizice? sau la acte intre vii???denominatus wrote:Faci pariu ca se poate transmite patrimoniul si altfel decat prin mostenire? Ai sa te vad. Am cel putin un exemplu pe teava.

Acum a tria. Despre ce cuprindea unul dintre mesajele sterse (celalalt era irelevant si off topic). In mod normal nu l-as reposta, insa daca a fost vazut, nu mai pot sa-l iau inapoi.
Ce parere aveti voi despre ce se intampla in situatia in care "reaparutul" (desi eu i-as spune mai corect "ne-mortul") promoveaza actiunea in anularea hotararii judecatoresti prin care a fost declarat mort?.
Scopul mediat urmarit este reintoarcerea patrimoniului sau (transmis pe cale succesorala mostenitorilor) in stapanirea sa.
Ceea ce se si intampla, cu exceptia bunurilor instrainate cu titlu oneros de mostenitori subdobanditorilor de buna credinta.
Am lista mea de critici, dar o sa va spun mai tarziu.
Voi ce ziceti?
(@no_name