Avand o datorie catre un creditor italian, i-am trimis banii prin mandat postal. Ulterior, ne-a dat in judecata, sustinand ca nu a primit niciun ban.
Am facut adrese la posta romana, care in mai multe randuri a zis ca posta italiana nu-i raspunde si ca nu ne poate spune daca creditorul a primit banii sau nu, insa nici nu s-au intors la noi. Neputand dovedi ca ala a primit banii, am pierdut procesul iar acum avem o poprire.
Ce am putea face si pe ce cale procedurala?
Ce cale procedurala am?
Da, dar acum suntem in faza de executare silita, si nu cred ca poti face chemari in garantie in cadrul unei contestatii la executare. De altfel, Cpc zice ca nu poti invoca aparari de fond in contestatia la executare decat daca titlul emana de la alt organ decat o instanta jud.
Problema mea e cum as putea sa-i opun plata italianului. Posta evident ca as putea s-o dau in judecata ca sa recuperez banii, daca executorul o sa-mi-i traga din cont.
Problema mea e cum as putea sa-i opun plata italianului. Posta evident ca as putea s-o dau in judecata ca sa recuperez banii, daca executorul o sa-mi-i traga din cont.