formulare recurs - ajutor

Discutii privind procedura civila
Post Reply
sisi

formulare recurs - ajutor

Post by sisi » 01 Jul 2006, 08:57

Reclamantei Uniunea Sindicatelor Libere din Invatamant i s-a admis actiunea formulata impotriva Consiliului Local al unei comune si a primarului comunei respective ca reprezentant legal al acesteia, obligand paratii sa achite cadrelor didactice salariate ale scolilor din comuna si membre ale sindicatului, care nu au domiciliul sau resedinta in localitatea in care isi desfasoara activitatea, drepturile banesti reprezentand contravaloarea cheltuielilor de transport, efectuate de catra acestea pentru deplasarea la si de la locul de munca, potrivit disp. art.104 alin.3 din Legea 128/1997, care prevede ca :nnpersonalul didactic titular din mediul rural, care nu dispune de locuinta si caruia nu i se poate oferi locuinta corespunzatoare in localitatea unde are postul didactic, i se vor deconta de catre administratia publica locala cheltuielile pe mijloacele de transport in comun , la si de la locul de munca.n
Acum eu trebuie sa depun recurs la aceasta sentinta si nu stiu ce sa motivez in ea si pe ce sa-mi intemeiez cererea.
multumesc celor care ma vor ajuta!!!!!!!!!!!!!!

norocel

Post by norocel » 01 Jul 2006, 09:12

N-am inteles, s-a dat sentinta impotriva reprezentantului sau a comunei reprezentata prin primar?

In legatura cu motivarea recursului, ar trebui mai intai sa (ne) spui de ce nu consideri solutia legala.

sisi

Post by sisi » 01 Jul 2006, 09:17

Norocel wrote:N-am inteles, s-a dat sentinta impotriva reprezentantului sau a comunei reprezentata prin primar?

In legatura cu motivarea recursului, ar trebui mai intai sa (ne) spui de ce nu consideri solutia legala.
S-a dat sentinta impotrica Consiliului Local al comunei si a primarului comunei ca reprezentant al acesteia, deoarece abii au fost chemati ca parati.
Eu sentinta o consider legala, dar problema este ca sunt jurista Consiliului si trebuie sa fac tot ce e posibil sa o atac 8O . dar nu prea vad cum, de aceea am cerut ajutorul vostru

norocel

Post by norocel » 01 Jul 2006, 12:12

Daca o consideri legala nu inteleg de ce vrei sa o ataci?
Te-ai gandit ce se intampla daca intimatii isi iau un avocat caruia se obliga sa-i plateasca un onorariu de cateva sute de milioane ?
Cine plateste cheltuielile de judecata?

mariusms

Post by mariusms » 01 Jul 2006, 15:33

Spune-le sa dea banii, altfel vor primi amenzi usturatoare. V-ati judecat in contencios adm. iar sentinta este cat se poate de legala.

sisi

Post by sisi » 01 Jul 2006, 15:45

mariusms wrote:Spune-le sa dea banii, altfel vor primi amenzi usturatoare. V-ati judecat in contencios adm. iar sentinta este cat se poate de legala.
Voi aveti perfecta dreptate , dar ce sa-i faci cand ai un primar care nu vrea sa inteleaga ca mai departe de atat nu se poate merge ..... :-x el vrea sa introduc recurs si asa sa mai prelungesc inevitabilul......ca de platit tot tre sa le plateasca

mariusms

Post by mariusms » 01 Jul 2006, 15:59

Invoca si tu ca au doar o vocatie iar nu un drept. Dar stim bine amandoi ca nu este asa. :lol:

Edit: transmite-i prmarului ca ar fi bine sa-si dea demisia

norocel

Post by norocel » 01 Jul 2006, 16:14

sisi wrote:Voi aveti perfecta dreptate , dar ce sa-i faci cand ai un primar care nu vrea sa inteleaga ca mai departe de atat nu se poate merge ..... :-x
Si eu am lucrat ca si consilier juridic. Am lucrat cativa ani chiar in administratia publica. Iti spun din experienta, ca trebuie sa-i convingi pe sefii tai ca nu sunt mai presus de lege. Altfel o sa ai viata grea.

Post Reply