Pe scurt: exista hot jud., minorul de 5 ani a fost incredintat mamei, tatal a platit mereu pensia alimentara. Mama a plecat in spania si a lasat copilul bunicii materne, care are probleme psihice, dupa spusele tatalui.
Acum, tatal doreste sa ia copilul la el pe perioada cat mama este plecata.
Am facut actiune pe calea ordonantei presidentiale. La primul termen mi s-a pus in vedere sa demonstrez ca am facut demersuri pentru a afla unde este mama. Am adrese recomandate la politie pentru a demonstra ca mama este plecata in spania, la directia pentru protectia copilului si la directia persoanelor cu handicap.
La toate aceste adrese stiu ca nu voi primi nici un raspuns pentru ca am fost personal si mi s-a spus ca raspund numai la adresele de la judecatorie. Problema se pune atunci cand jud. imi va spune ca nu stim adresa paratei si va lungi dosarul la nesfarsit, ceea ce nu ma avantajeaza.
La termenul urmator voi depune adresele inaintate la serviciile mentionate si voi face o precizare, referindu-ma la legea nr. 272/2004 privind protectia copilului.
Daca doriti, dati-mi si mie niste sfaturi, judecatoarea e cam nebuna si nu supotra fetele, deci tb sa fiu foarte bine pregatita.
Eventual daca stiti ceva hotarari de gen ale altor instate, ar fi extraordinar.
Va pup, MERCI, DACA RASPUNDETI VA MAI PUP O DATA...