In 2004 am incheiat un CIM cu o firma "de bloc". Acest contract nu a fost respectat niciodata de catre angajator. Ulterior s-a mai incheiat inca un contract, pe drepturi de autor. Acest al doilea contract s-a incheiat pentru a se acoperi salariul negociat, care nu fusese trecut in CIM (s-a trecut salariul minim pe economie). Pe parcurs s-au facut tot felul de schimbari care tot la fel nu au fost trecute in CIM. Ultima schimbare a fost o grila de salarizare care mi-a fost oarecum impusa. Puteam sa o accept sau sa-mi dau demisia. Aceasta grila presupunea salariu, comision si bonusuri. Mi-am primit salariul conform grilei dar nu am primit comisioanele si bonusurile, cu toate ca mi-am indeplinit obligatiile care decurgeau din aceasta grila. Din aceasta cauza mi-am dat demisia.
La vremea respectiva am primit un borderou in care erau trecute datoriile angajatorului fata de mine. Acest borderou este semnat si stampilat de directorul financiar al firmei. Acum sunt in proces cu angajatorul, recent am fost si mi-am ridicat salariile pe ultimele doua luni si am semnat, pentru prima data, state de plata conf. CIM.
Sunt proba in instanta borderourile semnate de dir. financiar?
Acestea confirma ca salarizarea s-a facut conf. grilei de salarizare, ci nu conf. CIM.
Am solicitat statele de plata anterioare, stiind ca nu am semnat nimic.
Cum pot sa-mi recuperez drepturile cuvenite?
drepturi salariale