hotarare AGA punct de lucru

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
rosia_montana

hotarare AGA punct de lucru

Post by rosia_montana » 12 Jun 2006, 08:48

Pot prin aceeasi hotarare AGA sa dispun deschiderea unui punct de lucru in localitate si a altuia in alt judet, sau tren sa fac doua hotarari separate?

Merci! :floare: :cafea:

danutza

Post by danutza » 12 Jun 2006, 09:21

eu redactez procesul verbal al aga si apoi fac hotarari separate pt fiecare chestiune aprobata de aga (hot nr 1 conf pv al sedintei aga din data de ___, hot nr. 2 etc.)

rosia_montana

Post by rosia_montana » 12 Jun 2006, 09:47

Merci :floare:

Eu am facut in aceeasi hot AGA si recodificarea CAEN si schimbare de sediu si adaugare de noi obiecte de activitate si nu am avut probleme. Acuma ma gandeam doar asa, ca "teritorialitate", un punct fiind in judet cu firma mama, iar un punct in alt judet.

danutza

Post by danutza » 12 Jun 2006, 10:08

da, e ok

daca am mers la o anumita autoritate (ex. reg. com.) si eu am facut o singura hot cu tot ce trebuia; insa, in masura in care sunt chestiuni cu care tren sa merg in diferite localitati sau la diferite autoritati, atunci le faci separat

atunci cand ti-am raspuns am avut in vedere ca tren sa mergi in localitati diferite

:cafea:

rosia_montana

Post by rosia_montana » 12 Jun 2006, 10:28

Da, asa ma gandeam si eu. Merci mult! :cafea:

LUMINITA2006

Post by LUMINITA2006 » 15 Jun 2006, 12:25

Poti sa faci o singura hotarare si un singur act aditional, intrucat acestea se inregistreaza la sediul societatii, iar ORC de la sediul societatii trimite mai departe actele la ORC-ul teritorial de care tine punctul de lucru.

bubulina

Post by bubulina » 15 Jun 2006, 14:41

LUMINITA2006 wrote:Poti sa faci o singura hotarare si un singur act aditional, intrucat acestea se inregistreaza la sediul societatii, iar ORC de la sediul societatii trimite mai departe actele la ORC-ul teritorial de care tine punctul de lucru.
luminita are perfecta dreptate !! tu vei depune actele(aceeasi hotarare cu mai multe modificari) la registrul comertului unde are societatea sediul social (care iti va elibera certificatul constatator)si reg com trimite declaratia la registrul comertului in judetul in care deschizi punctul de lucru.

Post Reply