Dreptul de preemptiune
mai leustean, cu tot regretul pentru mania ta proletara, astia de la CSM nu inventeaza nimic, nu numai spetele la examene. LE COPIAZA integral din culegeri de decizii ale Inaltei sau ale Curtilor de apel.
Asa ca nu fac confuzii de natura celor pe care vrei mata sa le impui, pur si simplu reproduc datele spetei asa cum s-a desfasurat ea prin fata unei instante de aiurea de prin tara asta.
E asa de greu de priceput? Sau chiar crezi sincer ca e o "conspiratie" menita sa nu te treaca pe tine de examenul asta?
Asa ca nu fac confuzii de natura celor pe care vrei mata sa le impui, pur si simplu reproduc datele spetei asa cum s-a desfasurat ea prin fata unei instante de aiurea de prin tara asta.
E asa de greu de priceput? Sau chiar crezi sincer ca e o "conspiratie" menita sa nu te treaca pe tine de examenul asta?
Eu nu am cerut decat pareri.
Si daca le am, multumesc celor care s-au obosit sa le exprime.
Imi vor fi de folos si, contrar celor pe care tot incerci sa le insinuezi in privinta mea, am sa contnui sa dezbat pe acest forum, pentru ca ma intereseaza sa stiu si sa nu mai gresesc.
Daca gresesc, imi pare rau ca nu ma poate omori nimeni on-line.
Regret sincer acest lucru, dar lasati asta in treaba celor de la CSM, cu care nu am nimic, atata vreme cat isi fac cum trebuie treaba.
Dar am inceput sa am indoieli si va rog, cu mania mea proletara, lasati-ma sa pun la indoiala calitatile pomului laudat, mai ales din tarisoara noastra.
Si daca le am, multumesc celor care s-au obosit sa le exprime.
Imi vor fi de folos si, contrar celor pe care tot incerci sa le insinuezi in privinta mea, am sa contnui sa dezbat pe acest forum, pentru ca ma intereseaza sa stiu si sa nu mai gresesc.
Daca gresesc, imi pare rau ca nu ma poate omori nimeni on-line.
Regret sincer acest lucru, dar lasati asta in treaba celor de la CSM, cu care nu am nimic, atata vreme cat isi fac cum trebuie treaba.
Dar am inceput sa am indoieli si va rog, cu mania mea proletara, lasati-ma sa pun la indoiala calitatile pomului laudat, mai ales din tarisoara noastra.
Fiecare cu parerea lui, Rosiuta.
Sa stii ca a avea simt critic e ceva care in alte parti ale lumii da rezultate imbucuratoare.
Si nu e nevoie sa faci tiganie.
Daca ma dau afara de pe forum, am sa imi iau un alt nick name: o sa ma numesc Miorita...sau Moldoveanun (doar ala statea de lemn Tanase sa mi-l omoare alti colegi de stana...).
Sa stii ca a avea simt critic e ceva care in alte parti ale lumii da rezultate imbucuratoare.
Si nu e nevoie sa faci tiganie.
Daca ma dau afara de pe forum, am sa imi iau un alt nick name: o sa ma numesc Miorita...sau Moldoveanun (doar ala statea de lemn Tanase sa mi-l omoare alti colegi de stana...).
Dragule....cum crezi tu. Io zic sa citesti un pic din urma postarile lor de pe la juridice. Is convinsa ca o sa gasesti acolo multe din raspunsurile la problemele de drept pe care ti le-ai pus, poate chiar si din intrebarile de la examen la care nu ai stiut sa raspunzi. Si inversunarea ta impotriva celor care fac subiectele si le corecteaza mi se pare exagerata.... Si eu am incercat de 3 ori la INM si nu am intrat....apoi viata a luat un alt drum, nu mai am atata contact cu dreptul.....dar e bine, si ma ajuta background-ul juridic. Tre sa inveti sa iei partea buna din toata povestea asta. Oricum, am incercat, nu am reusit, dar nu am dat cu parul in stanga si in dreapta... :) Nici tu nu esti nici primul nici ultimul care nu reuseste, si ai tot viitorul in fata, o multime de alte sanse. Nu cred ca te da nimeni afara dar incearca sa nu exagerezi..... 

Am sa dau si mai tare cu parul , cum ziceti voi si am sa spun ca nu am contestat nici un moment perfectiunea profesionala a celor amintiti, ci doar manierele lor. Sau daca stii drept este suficient, poti sa fii si infatuat si mitocan? Si nu stiu de unde ai tras concluzia ca nu as fi stiut sa raspund la examen.
Dar ma rog, imi pierd vremea cu explicatii fara sens.
Dar ma rog, imi pierd vremea cu explicatii fara sens.
@rosia montana: rosesc ca sa zic asa
@dem: nu corectez la examen, fereasca Dumnezeu.
Atata ca am dat si eu candva examenul asta si m-am cam prins cum gandeste CSM.
Sigur insa ca asta are valoare in masura in care intereseaza pe cineva.
Ce mi se pare amuzant Dem e ca intre timp a venit momentul sa observi cum cei care "fraternizau" cu tine cand te revoltai impotriva sistemului de notare acum te banuiesc (mai pe fata, mai pe ocolite) ca ti-ai mosmondit cumva admiterea asta.
Imi pare sincer rau pentru tine, caci imi pare ca s-au incurcat la batutul la masina de ai aparut initial cu notele alea asa incat chiar cred ca meritai sa iei.
atat ca asta ne spune ceva despre cum sunt de fapt oamenii fata de ce vor sa para.
mare pacat.
Succes Dem, in maseria pe care ti-ai ales-o.

@dem: nu corectez la examen, fereasca Dumnezeu.
Atata ca am dat si eu candva examenul asta si m-am cam prins cum gandeste CSM.
Sigur insa ca asta are valoare in masura in care intereseaza pe cineva.
Ce mi se pare amuzant Dem e ca intre timp a venit momentul sa observi cum cei care "fraternizau" cu tine cand te revoltai impotriva sistemului de notare acum te banuiesc (mai pe fata, mai pe ocolite) ca ti-ai mosmondit cumva admiterea asta.
Imi pare sincer rau pentru tine, caci imi pare ca s-au incurcat la batutul la masina de ai aparut initial cu notele alea asa incat chiar cred ca meritai sa iei.
atat ca asta ne spune ceva despre cum sunt de fapt oamenii fata de ce vor sa para.
mare pacat.
Succes Dem, in maseria pe care ti-ai ales-o.