interogatoriu - urgent un sfat

Discutii privind procedura civila
Post Reply
aira

interogatoriu - urgent un sfat

Post by aira » 06 Jun 2006, 14:12

M-am izbit de o problema la Curtea de Apel, intr-un dosar in care am solicitat anularea unui ordin de sanctionare emis de Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Autoritatea Nationala a Vamilor.
Problema este urmatoarea: cand s-a discutat pe probe, instanta mi-a admis proba cu interogatoriul, dar mi-a pus in vedere sa fac INTEROGATORIU IERARHIC.
Nimeni nu a mai auzit o a asemenea formulare si nimeni nu stie ce se intelege de catre Curte prin "ierarhic". A avut cumva cineva un dosar similar sau s-a mai izbit de asa ceva?
Mi-ar prinde foarte bine un sfat, pentru ca maine trebuie sa depun interogatoriul.
Va multumesc anticipat

victor

Post by victor » 06 Jun 2006, 16:39

Cred ca instanta se referea la art.222 alin. 1, in sensul sa il depui in scris pentru a fi comunicat la organele ierarhice ale ANAF.

aira

Post by aira » 06 Jun 2006, 17:11

Multumesc mult, m-am gandit si eu la asta, dar cred ca se referea la altceva, pentru ca instanta mi-a spus: "Stiti ca trebuie sa faceti interogatoriul ierarhic, da?"
Deci ...

victor

Post by victor » 06 Jun 2006, 17:54

Cred in continuare ca a fost o fomulare pretentioasa a instantei,sau poate e vreo traducere din alt sistem de drept al interogatoriului pentru stat, comuna....
pregateste-l si nu-ti face emotii inutil!

aira

Post by aira » 06 Jun 2006, 17:58

Multumesc mult, sper sa fie asa. Daca nu, oricum maine aflu :(

victor

Post by victor » 25 Aug 2006, 13:04

aira, eu n-am mai aflat ce a fost chestiuta cu interogatoriul ierarhic.
nu ne spui?

Post Reply