hartuire morala

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
olivia

hartuire morala

Post by olivia » 16 May 2006, 10:57

exista la noi hartuire morala, cum se manifesta? care este pedeapsa
timp de 1 an am avut un prieten francez, casatorit. acum ne am certat, m a impins in parcare, mi a spus sa nu l mai caut ca daca l mai sun merge la ambasada pentru hartuire morala. eu il sun, i am spus ca putem ramane prieteni, si nu sa ma impinga in parcare si sa ma ameninte. telefoanele constituie hartuire? daca vede numarul meu nu raspunde, iar daca sun cu alt numar, raspunde si inchide.

giovanni

Post by giovanni » 16 May 2006, 12:01

Te-o prins prietenul asta, nu gluma. Lasa-l, daca-i nenorocit.
Dar sa revenim la subiect. NU, NU EXISTA ASA CEVA!!! Oricat l-ai suna nu esti pasibila de nici o pedeapsa. Iar daca in codul penal francez, o fi existand incriminata HARTUIREA MORALA, nici atunci nu ai de ce sa te temi. Auzi, frate... Sa mearga la ambasada... N-are de lucru? Sa-si schimbe numarul.

kko

Post by kko » 16 May 2006, 14:17

N-o fie ea incriminata, dar hartuire tot se numeste. Daca ai terminat-o cu frantuzul (sau el cu tine, ca tot aia e)lasa-l draga sa respire. Poate ca-l agasezi cu insistentele tale de te-a amenintat cu ambasada. In mod "diplomatic" ,te-a anuntat ca la el nu mai ai audienta. Daca nu stiai, mai exista si alti barbati pe lumea asta.

rosia_montana

Post by rosia_montana » 16 May 2006, 14:42

:-D Acuma ca tot mi-ai luat vorba din gura..............iti exprimi disponibilitatea, dragutzule? ;) :mrgreen: :mrgreen:

sebi77

Post by sebi77 » 16 May 2006, 15:51

Olivia, era bogat??? :grin:

davidik

Post by davidik » 22 May 2006, 08:32

vai de mine, mai olivia! mai e si casatorit frantuzul tau. poate ar fi fost mai bine sa ti se raspunda ca exista infractiunea de hartuire morala, asa te linisteai si tu. te uiti cumva la telenovele si ai impresia ca el de fapt te iubeste dar e impiedicat de cine stie ce fiinta malefica sa isi exprime sentimentele fata de tine :evil: .
calmeaza-te! :floare:

olivia

Post by olivia » 23 May 2006, 09:46

aveti dreptate. nu e cu telenovele, doar ca m-a amenintat, ca-i stric cariera, imaginea. si tocmai de aceea ma bate un gand sa ma intalnesc cu nevasta sa. el a venit in romania in aprilie si din mai anu trecut ieseam

roxanagalateanu

Post by roxanagalateanu » 27 May 2006, 11:16

du-te la un psiholog, draga, aici pe forum nu cred ca poti primi raspuns la intrebarile tale. :)

gavril

Post by gavril » 29 May 2006, 11:25

Oooo lnamour ! Ooooo toujours ! OOOOOOOOOO !!

Lasa frantujun in pace. Stiai ca se va termina candva escapada voastra.
De ce vrei acum sa-i strici imitatia aia de casnicie (si asa roasa de rugina) a lui ?

Omun o fi auzit de reputatia romancelor (pe plan international) si a vrut sa vada ... sa experimenteze.
Lasn ca ai sa gasesti un roman sadea ( de la mama lui) de 3 ori mai finut decat strainezun ala. Romanii sunt baieti buni !

sebi77

Post by sebi77 » 29 May 2006, 18:06

Vin capsunari din Spania!

Post Reply