LSAT
LSAT
Nu ca mi-ar fi teama ca ajung pana acolo, dar curiozitatea ma indeamna sa intreb daca la examenul precedent, adica la cel din 2005, la testul de logica a fost permisa folosirea unei ciorne. Raspunsurile la intrebari ar fi trebuit date in acelasi mod ca si la grilele preliminarii, adica prin umplerea unor cerculete, sau prin inserarea lor direct pe foia cu subiectele?
Multumesc
Multumesc
in ceea ce priveste rezultatele, ponderea examenului logic a fost ca si inexistenta. Fara a face statisici, am observat ca au fost persoane care au luat f. putin la test(chiar 3,8) si au fost admise pentru ca au luat bine la spete.
spetele conteaza, o spun din experienta, si cel mai mare pericol este sa iei sub 5 la vreo materie, intrucat chiar daca ti-ar iesi media peste 7, stai si te oftici degeaba.

spetele conteaza, o spun din experienta, si cel mai mare pericol este sa iei sub 5 la vreo materie, intrucat chiar daca ti-ar iesi media peste 7, stai si te oftici degeaba.

Re: LSAT
Puteai scrie (mazgali) chiar pe foia cu subiecte. Un sfert de ora minim iti ia ca sa hasurezi casutele cu raspunsuri corecte, iar pentru restul este aproape imposibil sa CITESTI subiectele, fizic vorbind. Chiar nu ai timpul necesar. Eu unul am rezolvat cat am putut, completand direct pe foaia de raspunsuri, deci nu am mai stat sa le scriu separat si apoi sa le hasurez pe toate o data.salavastru wrote:Nu ca mi-ar fi teama ca ajung pana acolo, dar curiozitatea ma indeamna sa intreb daca la examenul precedent, adica la cel din 2005, la testul de logica a fost permisa folosirea unei ciorne. Raspunsurile la intrebari ar fi trebuit date in acelasi mod ca si la grilele preliminarii, adica prin umplerea unor cerculete, sau prin inserarea lor direct pe foia cu subiectele?
Multumesc
La sfarsit mai aveam cateva, nu aveam timp sa le citesc, dar am avut timp de hasurat, asa ca am mers pe 6/49.

Din punctul meu de vedere, conteaza foarte mult sa nu fii stresat la acest test. Practic nici nu ai de ce...Si nu te gandi prea mult la raspuns pentru ca il vei gresi sau te bagi singur in ceata si pierzi timp pretios.
In rest, multa bafta!
Mili, multumesc pentru explicatii! Testul original, in engleza, deasemena nu permite folosirea unei ciorne dar, in schimb, hasuratul se face cu un creion, asa ca poti sterge atunci cand este nevoie, ceea ce mi se pare de folos. Ma gandeam ca vor compensa lipsa asta(ca intr-adevar ar fi imposibil, pentru gradul nostru de civilizatie, de utilizat creionul si radiera, la un astfel de examen) cu o ciorna.
Doar ma gandeam...
Doar ma gandeam...
ce ciorna frate draga...
tre sa te gandesti nu-s...1 minut la fiecare..dar tu de-abia apuci sa le citesti....
tactica loto am aplicat si eu la 1/4 din intrebari. la jumate puneam b..la celelalte puneam d...
mi-a iesit vreun 5 si ceva...
oricum, cel mai relaxant a fost interviul...caci stiam ca voi pica. am fost incurajata sa ma duc la un avocat 1 an , sa-i car geanta si sa revin...lol...acum nu car eu geanta la propriu- desi se practica- dar in afara de oficii....hmm..mai greu...
tactica loto am aplicat si eu la 1/4 din intrebari. la jumate puneam b..la celelalte puneam d...
mi-a iesit vreun 5 si ceva...
oricum, cel mai relaxant a fost interviul...caci stiam ca voi pica. am fost incurajata sa ma duc la un avocat 1 an , sa-i car geanta si sa revin...lol...acum nu car eu geanta la propriu- desi se practica- dar in afara de oficii....hmm..mai greu...