help

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
yo

help

Post by yo » 18 Mar 2006, 08:06

dc am devastat un tomberon in cismigiu fiind beat iau dosar penal sau doar amenda

comisar

Post by comisar » 18 Mar 2006, 08:30

dosar penal,art.217 al.1 c.p.

florian267

Post by florian267 » 18 Mar 2006, 09:20

Si s-ar putea si sa fii acuzat si de tulburarea linistii publice.

luc4s

Post by luc4s » 18 Mar 2006, 10:56

La ultima trb sa ai cativa oameni indignati de comportamentul lui :grin: , ca scandal public nu cred ca s-a produs.
Yo, du-te la Primarie, la ala care e sef la patrimoniu si plateste-le tomberonul, ca sa-si retraga plangerea.
Daca nu, platesti mai mult amenda de la Parchet decat valoarea tomberonului.
Si alta data, ai grija. :-?
Daca nu esti cat de cat civilizat, du-te la tara.

AllyMcBeal

Post by AllyMcBeal » 18 Mar 2006, 11:27

Luc4s,cine ti-a spus tie ca nnla tarann e locul oamenilor necivilizati?
Sau de unde ai tras tu concluzia ca doar la oras locuitorii ar fi civilizati ?
Scuze pentru off topic ,dan nu agreez opinii de genul asta...

excalibur

Post by excalibur » 18 Mar 2006, 11:32

Eu cred ca Luc s-a referit la faptul ca la tara nu prea sunt tomberoane. :grin:

AllyMcBeal

Post by AllyMcBeal » 18 Mar 2006, 11:39

Dar si atunci e in eroare,ca a ajuns serviciul de salubritate si pe-acolo !

Generalul

Post by Generalul » 18 Mar 2006, 20:52

Luca4s, acesta este un site juridic, nu de morala, lasa morala in seama scolii, parintilor sau a bisericii. Sfatul juridic e oricum bun. Limiteaza-te la drept. Cat sa te mai invat. Iar Ally Mc Beal, fii te rog rezonabila si recunoaste ca civilizatia rurala este sublima dar lipseste cu desavarsire.

alcali

Post by alcali » 18 Mar 2006, 22:24

Generalul wrote: recunoaste ca civilizatia rurala este sublima dar lipseste cu desavarsire.
si asta se vede mai ales prin faptul ca rata criminalitatii e mai ridicata in mediul rural decat in cel urban..ca sa fim in ton cu profilul siteului. :-|

gavril

Post by gavril » 18 Mar 2006, 22:30

Generalul wrote:Luca4s, acesta este un site juridic, nu de morala, lasa morala in seama scolii, parintilor sau a bisericii. Sfatul juridic e oricum bun. Limiteaza-te la drept. Cat sa te mai invat. Iar Ally Mc Beal, fii te rog rezonabila si recunoaste ca civilizatia rurala este sublima dar lipseste cu desavarsire.
are dreptate Ally cu privire la remarcile de genul acela ...
De asemenea e de apreciat ca si Lucas l-a "altoit" putin cu morala. Am vazut oameni care se manifesta in spiritul faptei descise de yo ... Nu e o priveliste .. tocmai .. minunata.

Generalule .. mai invata cate ceva despre cutuma si oamenii de pe forum si pe urma alearga sa le atragi atentia. Nu o spun cu rautate.

luc4s

Post by luc4s » 18 Mar 2006, 22:58

Generalul wrote: Cat sa te mai invat.
Ti-am mai spus ca am copyright pe treaba asta.
Luni iti fac plangere :-x
@Gavril:Generalul e coleg cu mine.Cred ca de asta si-a permis :mask:

rudareanu

Post by rudareanu » 19 Mar 2006, 00:16

Lucas .. achiesez la parereacelor care ti-au raspuns la remarca privitoare la "Daca nu esti cat de cat civilizat, du-te la tara".
Am crescut pana la 14 ani la sat, am efectuat munci agricole si zootehnice cat a fost necesar si actualmente am un fel de cult pentru satul din care provin.
Mi se ridica parul pe ceafa auzind baieteii de oras vorbind asa depre zona rurala, asa ca te rog sa te iti revizuiesti parerea si aprecierile.
Salntare

luc4s

Post by luc4s » 19 Mar 2006, 10:04

Rudareanu, eu nu am vrut sa supar colegii mei de forum :)
Dar la tara, daca te enervezi, poti sa te duci pe camp, unde nu prea ai ce distruge.
In plus, supara vreun baiat crescut la vreo stana care sigur o sa-i taie cheful lui Yo sa se mai sparga in figuri .
:mrgreen:

codobelc

Post by codobelc » 23 Mar 2006, 13:02

AllyMcBeal wrote:Luc4s,cine ti-a spus tie ca nnla tarann e locul oamenilor necivilizati?
Sau de unde ai tras tu concluzia ca doar la oras locuitorii ar fi civilizati ?
Scuze pentru off topic ,dan nu agreez opinii de genul asta...

:aplauze: :aplauze: :aplauze:
Pt cea mai decenta pozitie.

axy_2

Post by axy_2 » 23 Mar 2006, 17:20

se pare ca vei avea de aface cu domeniul penal. dupaparerea mea, e vb de o amenda si un dosarel (ceea ce nu iti doresc)
ai primit un raspuns inteligent mai sus, cuplatitul tomberonului
problema e daca te-a vazut cineva distrugand bunul public

Post Reply