help
La ultima trb sa ai cativa oameni indignati de comportamentul lui
, ca scandal public nu cred ca s-a produs.
Yo, du-te la Primarie, la ala care e sef la patrimoniu si plateste-le tomberonul, ca sa-si retraga plangerea.
Daca nu, platesti mai mult amenda de la Parchet decat valoarea tomberonului.
Si alta data, ai grija.
Daca nu esti cat de cat civilizat, du-te la tara.

Yo, du-te la Primarie, la ala care e sef la patrimoniu si plateste-le tomberonul, ca sa-si retraga plangerea.
Daca nu, platesti mai mult amenda de la Parchet decat valoarea tomberonului.
Si alta data, ai grija.

Daca nu esti cat de cat civilizat, du-te la tara.
are dreptate Ally cu privire la remarcile de genul acela ...Generalul wrote:Luca4s, acesta este un site juridic, nu de morala, lasa morala in seama scolii, parintilor sau a bisericii. Sfatul juridic e oricum bun. Limiteaza-te la drept. Cat sa te mai invat. Iar Ally Mc Beal, fii te rog rezonabila si recunoaste ca civilizatia rurala este sublima dar lipseste cu desavarsire.
De asemenea e de apreciat ca si Lucas l-a "altoit" putin cu morala. Am vazut oameni care se manifesta in spiritul faptei descise de yo ... Nu e o priveliste .. tocmai .. minunata.
Generalule .. mai invata cate ceva despre cutuma si oamenii de pe forum si pe urma alearga sa le atragi atentia. Nu o spun cu rautate.
Lucas .. achiesez la parereacelor care ti-au raspuns la remarca privitoare la "Daca nu esti cat de cat civilizat, du-te la tara".
Am crescut pana la 14 ani la sat, am efectuat munci agricole si zootehnice cat a fost necesar si actualmente am un fel de cult pentru satul din care provin.
Mi se ridica parul pe ceafa auzind baieteii de oras vorbind asa depre zona rurala, asa ca te rog sa te iti revizuiesti parerea si aprecierile.
Salntare
Am crescut pana la 14 ani la sat, am efectuat munci agricole si zootehnice cat a fost necesar si actualmente am un fel de cult pentru satul din care provin.
Mi se ridica parul pe ceafa auzind baieteii de oras vorbind asa depre zona rurala, asa ca te rog sa te iti revizuiesti parerea si aprecierile.
Salntare