vechime grefier

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
cyclop

vechime grefier

Post by cyclop » 22 Mar 2006, 12:46

Nu stiu, poate s-a mai discutat pe tema asta, n-am cautat. In fine...
E sau nu vechime in domeniul juridic? Io stiam ca nu e, da sunt unii care zic c-ar fi, pentru cei care sunt incadrati pe functia de grefier cu studii juridice.

Dyana

Post by Dyana » 22 Mar 2006, 20:47

Da,acum,se considera vechime in domeniul juridic,pentru grefierii cu studii superioare.

cyclop

Post by cyclop » 23 Mar 2006, 08:57

Dyana wrote:Da,acum,se considera vechime in domeniul juridic,pentru grefierii cu studii superioare.
Da-mi si sursa...

norocel

Post by norocel » 23 Mar 2006, 09:05

ART. 86 din Legea nr. 303/2004

Constituie vechime in magistratura perioada in care judecatorul, procurorul, personalul de specialitate juridica prevazut la art. 87 alin. (1) sau magistratul-asistent a indeplinit functiile de judecator, procuror, personal de specialitate juridica in fostele arbitraje de stat, magistrat-asistent, auditor de justitie, judecator financiar, judecator financiar inspector, procuror financiar si consilier in sectia jurisdictionala a Curtii de Conturi, grefier cu studii superioare juridice sau personal de specialitate juridica prevazut la art. 87 alin. (1), precum si perioada in care a fost avocat, notar, asistent judiciar, jurisconsult, consilier juridic sau a indeplinit functii de specialitate juridica in aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curtii de Conturi sau al Consiliului Legislativ.

cristinuzza

Post by cristinuzza » 23 Mar 2006, 09:25

mai e si art. 70 din Legea 567/2004: "Grefierii cu studii superioare juridice beneficiaza de vechime in specialitate juridica, pentru perioada in care desfasoara aceasta activitate."

cyclop

Post by cyclop » 23 Mar 2006, 09:32

Merci frumos!

Post Reply