formular pontaj

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
carmen_miha

formular pontaj

Post by carmen_miha » 19 Oct 2004, 09:19

Buna, as vrea sa intreb daca are cineva un formular de foaie colectiva de prezenta (pontaj) care sa indeplineasca toate conditiile legale in vigoare, sau macar are cineva idee unde sa gasesc actul normativ in care este reglementat pontajul? :?:
In firma unde lucrez exista un formular, dar as vrea sa stiu daca este si corect si mai ales ce conditi trebuie sa indeplineasca in mod obligatoriu!?
Multumesc anticipat! 8O

elis

Post by elis » 19 Oct 2004, 13:01

Cred ca fiecare angajator are un sistem propriu de evidenta reglementat prin acte interne.

rosia_montana

Post by rosia_montana » 19 Oct 2004, 14:05

carmen_miha, da-mi o adresa de mail si iti trimit modelul de foaie colectiva de prezenta

sofia

Post by sofia » 19 Oct 2004, 14:11

Exista sau nu un act normativ care reglementeaza continutul foii de prezenta ?

rosia_montana

Post by rosia_montana » 19 Oct 2004, 14:29

EU LUCREZ DE 2 ANI IN DOMENIUL RESURSELOR UMANE SI NU AM AUZIT DE UN ASTFEL DE ACT. DAR NU BAG MANA IN FOC :)

sofia

Post by sofia » 19 Oct 2004, 14:52

Multumesc pentru raspunsul prompt, daca afli da de stire !!!

carmen_miha

Post by carmen_miha » 20 Oct 2004, 09:46

carmen_miha@yahoo.com multumesc foarte mult tuturor!

Chestiunea e ca d-na inspector de resurse umane din firma noastra ma innebuneste cu faptul ca trebuie sa fie undeva reglementata chestiunea!
Noi avem un formular, facem un pontaj, dar fiecare are ceva de comentat si imi trebuia ceva...sa-i fac sa inteleaga..ce si cum!

aiurel

Post by aiurel » 20 Oct 2004, 10:26

din cate stiu exista chiar si in reteaua Metro niste formulare.
daca doamna de la resurse umane este mai in varsta intreab-o cum facea pe timpul lui nea nicu, daca atunci exista vreun act normativ care reglementa aceasta chestiune?
succes

murik

Post by murik » 02 Nov 2004, 09:16

Ma indoiesc asupra faptului ca ar exista vre-o reglementare referitor la continutul Foii colective de prezenta. Totusi, daca d-na inspector personal sustine asta, invit-o sa ne lamureasca si pe noi... adica sa ne precizeze exact care eate acel act normativ.
Pina una-alta, exista formulare tipizate (IMPRIM) si niciodata nu am auzit ca cineva sa obiecteze in acest sens...
Oricum, important este ca prin acest document sa se poata evidentia / motiva prezenta/absenta personalului de la serviciu. Stiu cazuri in care chiar s-a renuntat la acest formular, existand un sistem complet informatizat, in care - intrarea si iesirea se face cu ajutorul cadrurilor de acces, iar restul face calculatorul (in care se introduce in prealabil date privind fiecare salariat, inclusiv nr zile CO, etc
Oricum, daca-ti doresti un formular tipizat si (inca) nu ti l-a trimis nimeni, lasa o adresa de e-mail si o sa-l primesti.
Cu stima,
:-)

carmen_miha

Post by carmen_miha » 02 Nov 2004, 14:18

va multumesc tuturor ,ne-am lamurit in cele din urma,
mai urmeaza sa explic eu acuma, cum se inscrie in pontaj concediul suplimentar (pt deces, casatorie etc)...dar cum in fiecare zi la noi apare o chestiune ...sunt calita 8O 8O

Post Reply