expertii tehnici niste corupti

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
goghi

expertii tehnici niste corupti

Post by goghi » 14 Mar 2006, 17:49

Vreau sa fac plangere penala impotriva unui expert tehnic care a facut numeroase abuzuri, falsuri si inselatorii intr-o expertiza tehnica pt. a sustine partea adversa. Va rog sa ma sfatuiti daca, eu fiind destul de bolnava si neavand cunostinte de specialitate in domeniul tehnic pt. a confrunta expertul, pot imputernici pe fiica mea sau pe sotul meu sa-mi reprezinte interesele la procuratura. Va rog sa-mi raspundeti, va multumesc.

bozo

Post by bozo » 15 Mar 2006, 10:22

Ii puteti face oricarei persoane procura la notariat pentru a va reprezenta interesele in fata oricarei autoritati din Romania. In speta, procura trebuie sa fie data expres pentru formularea plangerii la Politie impotriva numitului X pentru fapta petrecuta in data de si, de asemenea, pentru a va reprezenta in procedura de efectuare a actelor premergatoare si ulterior deschiderii urmaririi penale in dosarul de urmarire penala, constituit in urma acestei sesizari. Ceva de genul ar trebui sa sune.

Davio

Post by Davio » 15 Mar 2006, 20:08

Pana nu se face o alta expertiza cea existenta este cea mai buna iar expertul este nevinovat

Post Reply