tribunal minori

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
carmen68

tribunal minori

Post by carmen68 » 13 Mar 2006, 12:53

buna! sunt parinte minor care a fost agresat de un alt minor, la sesizarea procuraturii are loc procesul si se termina odata cu prezenta si audierea fiului meu in calitate de parte vatamata prin internarea in centru de reeducare a inulpatului. acum suntem in urm faza: inculpatul a facut recurs si noua ne vin acasa citatii. intrebare: prezenta la apel a partii vatamate este obligatorie??? nu doresc sa mai mergem deoarece am fost f. afectati la tribunal de prezenta inculpatului ( sunt romi si multi)
ce sa facem? va multuimesc!

dricaru

Post by dricaru » 13 Mar 2006, 18:54

Nu este necesar si nu va mai ducetzi!
Nu are sens sa suportati tot circul asta si in apel.
Procesul se va desfasura in continuare si fara dvs

luc4s

Post by luc4s » 13 Mar 2006, 22:53

In apel nici nu se mai discuta fondul, deci ai merge degeaba.
sa nu te sanctioneze insa pentru neprezentare :roll:

carmen68

tribunal minori

Post by carmen68 » 14 Mar 2006, 09:24

amenda??? pentru ce ? mie ca parinte sau copilului?? cat sa fie?? pentryu ce?? la procesc copilul a fost audiat. va multumesc pentru raspuns!

luc4s

Post by luc4s » 14 Mar 2006, 19:40

Pai daca ai o citatie, implicit te poate sanctiona pentru neprezentare(ai semnat de primire)
Teoretic.Nu stiu daca si practic se face lucrul asta.

AlAqsa_Brigade

Post by AlAqsa_Brigade » 14 Mar 2006, 20:09

Domnun politist, teoretic pot fi amendati pentru neprezentare doar martorii, expertii si interpretii, nu si partile.

Dyana

Post by Dyana » 14 Mar 2006, 23:42

Stati linistiti acasa.Nu veti primi amenda pentru neprezentare :-? ,nici teoretic,nici practic. :lol:

carmen68

tribunal minori

Post by carmen68 » 15 Mar 2006, 09:37

multumesc pentru incurajari, nu pot sa nu ma gandesc la apelul asta, nici nu m-am gandit ca se va ajunge aici dar am simtit toate fazele procesului mai ales ca a fost pentru prima data cand am intrat in tribunal. cauza am sustinut-o singura. mai am o intrebare: cum se poate vedea dosarul de la apel, sa fac copii, ce mai poate urma???? va multumesc!

carmen68

tribunal minori

Post by carmen68 » 15 Mar 2006, 09:43

cum se poate intra pe chat sa discutam on line? sau pe messenger id -ul meu este paul_carluc@yahoo.com
daca va pot ajuta si eu cu opinii despre orice legat de contabilitate va stau la dispozitie.
multumesc!
simt ca daca mai am sustinere din patrea unor profesionisti imi va fi mai usdor sa trec peste apelul asta si credeti-ma ca este greu atunci cind nici macar nu cunosti procedurile..... pentru astea voi a-ti invatat ani la rand dar eu nu stiu decaty economie si legislatie fiscala care e altceva.... un sprijin imi este de folos, un gand bun....

Post Reply