De ce nu poarta avocatii insigna ?

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
gim05

De ce nu poarta avocatii insigna ?

Post by gim05 » 25 Feb 2006, 16:17

Nu este vorba de gluma sau banc. Asta am constatat si asta va intreb: de ce nu poarta avocatii insigna ?

florian267

Post by florian267 » 25 Feb 2006, 17:00

Mai Jimmy, dupa ce ca arata ca dracu in robele alea negre, mai vrei sa poarte si tinichelele alea in piept?

innuenda

Post by innuenda » 25 Feb 2006, 21:41

Cum adica aratam ca dracu, draga, in robele alea?! Mie una mi se pare ca arata foarte bine, ca simbol de solemnitate, roba. Zi mersi ca nu te obliga nimeni sa-ti pui peruca pudrata pe cap. Sau poate unora le-ar conveni? :roll: :-P

serafim

Post by serafim » 25 Feb 2006, 23:19

:-D :-D :-D
da :grin: probabil cei cheli ...

innuenda

Post by innuenda » 26 Feb 2006, 01:00

Hehe, da, dar asta e mai mult complexul lor. Cunosc tipi foarte sexi cu chelie, care au avut ideea geniala sa se rada 0,5 sau 1, ca nu ma pricep la faza asta. Le recomand avocatilor cu chelie sa se tunda ff scurt si sa-si traga niste perciuni foarte moderni, desigur, tunsi tot 0,5 sau 1, ca si restul capului, sa-si traga un set: servieta de piele maron, pantofi maron si costum de calitate, un parfum misto si o sa fie cei mai tari..
Ah si ca sa fiu la subiect, neaparat sa-si puna insigna de avocat. :lol: :lol:

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 27 Feb 2006, 16:50

eu de exemplu nu o port pentru ca am pierdut-o.

orange

Post by orange » 27 Feb 2006, 20:50

Chelia? :-D :-D :-D

panda

Post by panda » 27 Feb 2006, 21:29

:-? cum ramane cu avocatii stagiari????vor reusi sa patrunda in bransa

innuenda

Post by innuenda » 27 Feb 2006, 22:48

atto, si chiar daca nu o pierdeai...inteleg ca nu mai ai de ce sa o porti, nu, dna judecator? :lol: Eventual sa o porti prin casa, cand ti-o fi dor de vremurile alea...de daduram noi in ele...Ah si ..nu-ti schimbi nick-name-ul? Macar in General Attorney...daca judge s-a dat... :razz:

Post Reply