ce se intampla?
ce se intampla?
in anul 1998 in urma unui control de la Curtea de Conturi s-a ajuns la cercetari penale - 3 persoane au fost cercetate penal in legatura cu mai multe infractiuni economice. Dupa 5 ani de cercetari facute de politia economica dosarul a ajuns la parchet - dupa inca un an pentru 2 persoane s-a dispus de catre procuror incetarea si scoaterea de sub urmarire penala.A inceput procesul pentru persoana ramasa, celelalte doua persoane pe langa alti 100,au fost citate ca si martori insa au fost amenintate de avocatul celui ramas ca v-a avea grija sa-i"ingrope si pe ei"- si tot el va avea grija si de rechizitoriu.
De aprox.1an- sunt citate tot felul de persoane
Intrebarea ar fi - daca s-a dispus odata scoaterea de sub urmarire penala mai se poate reveni asupra hotararii? avand in vederea amenintarea avocatului - cu cine am mai discutat si stia cazul destul de bine mi-a zis ca nu
voi care sunteti "asii" ce spuneti? oricum toti sunteti grozavi, si imi face o deosebita placere sa va citesc raspunsurile la toate problemele care se discuta pe acest forum
De aprox.1an- sunt citate tot felul de persoane
Intrebarea ar fi - daca s-a dispus odata scoaterea de sub urmarire penala mai se poate reveni asupra hotararii? avand in vederea amenintarea avocatului - cu cine am mai discutat si stia cazul destul de bine mi-a zis ca nu
voi care sunteti "asii" ce spuneti? oricum toti sunteti grozavi, si imi face o deosebita placere sa va citesc raspunsurile la toate problemele care se discuta pe acest forum
generalule ai grija ce spui cu solutiile tale definitive,pai daca a murit inv/inc,este definitiva incetarea,este,daca fapta numai este prevazuta de legea penala,este scoatare de sub urmarirea penala definitiva,este.
corect era sa spui ca in anumite situatii aceste solutii nu sunt definitive.
Segent major parca ti se potrivea mai bine.
corect era sa spui ca in anumite situatii aceste solutii nu sunt definitive.
Segent major parca ti se potrivea mai bine.
Stimate Davio, nu iti raspund la ironie, dar sa stii ca e bine ca din cand in cand sa mai punem mana pe Codul de procedura penala si pe tratatele de drept in materie, Volonciu sau Neagu, si apoi sa mai vorbim. Si nu uita ce a spus o mare personalitate a istoriei ca in ranita fiecarui sergent se afla bastonul de maresal.