L.469/2002 privind intarirea disciplinei contractuale
L.469/2002 privind intarirea disciplinei contractuale
ART. 4 L.469/2002
(3) Totalul penalitatilor pentru intarziere in decontare, prevazute la alin. (1) si (2), nu poate depasi cuantumul sumei asupra careia sunt calculate, cu exceptia cazului in care prin contract s-a stipulat contrariul.
Am calculat penalitati de 150% conform contractului, dar nu am stipulata si clauza ca penalitatile pot sa depaseasca 100% din creanta.
Am sanse sa le obtin pe dreptul comun?
Ma doare timbrajul......
Multumesc.
(3) Totalul penalitatilor pentru intarziere in decontare, prevazute la alin. (1) si (2), nu poate depasi cuantumul sumei asupra careia sunt calculate, cu exceptia cazului in care prin contract s-a stipulat contrariul.
Am calculat penalitati de 150% conform contractului, dar nu am stipulata si clauza ca penalitatile pot sa depaseasca 100% din creanta.
Ma doare timbrajul......
Multumesc.
Re: L.469/2002 privind intarirea disciplinei contractuale
din moment ce in contractul tau exista clauza ca penalitatile vor fi calculate la o valoare de 150% din creanta nu crezi ca e de ajuns?ova wrote:ART. 4 L.469/2002
Ma doare timbrajul......
Multumesc.
daca nu vrei sa-i calculezi penalitati, calculeaza-i dobinda legala.