inca ceva...
abia am m-am uitat pe grila pe care o am si am dat peste o intrebare care mie mi se pare prost formulata...
2. Uzufructuarul: a) este indreptatit sa exercite actiunea confesorie si impotriva nudului proprietar;
b) dobandeste fructele, indiferent de felul lor, proportional cu durata dreptului de uzufruct;
c) este indreptatit sa cedeze emolumentul dreptului sau;
Nu vi se pare ca prin a spune " este indreptatit" se intelege mai degraba "are suficiente motive" decat a "are dreptul" (ceea ce mie mi se par 2 situatii distincte...) ?
Este adevarat ca eu am tendinta de a analiza cam mult, dar in cazuri din astea care se pot interpreta cum facem sa ne dam seama daca cei care au alcatuit grilele s-au exprimat cam stangaci sau este o capcana intentionata?
Asta este o problema mai veche a mea cu grilele...cred ca am devenit prea suspicioasa de cand am luat leapsa big time la grilele lui Boroi din anul I :)
grile buclucase
Nu trebuie sa mergi la fineturi de genul asta. Si eu am gresit unele grile de finete pe acest considerent. La INM nu sunt insa capcane de genul "si/sau". Eu, cel putin, nu le-am identificat. Capcanele sunt mai grosolane, de genul celei de la punctul a de la grila 29, cea cu revizuirea (pentru ca s-a dat mai putin decat s-a cerut), in care, spre rusinea mea, eu am cazut .
:) sper sa fie asa cum spui. inca nu m-am uitat pe grilele pe care le am pt ca n-am recapitulat si nu vreau sa am impresia ca nu stiu nimic, stii, se intampla si apoi iti cam cade moralul...adevarul e ca am capatat un fel de fobie de grile, pur si simplu, din cauza ca am dat mai multe examene cu grile din acelea foarte grele, cu toate variantele de raspuns si o groaza de chichitze, am inceput sa "vad alb" in fata ochilor imediat cand vad niste grile si nu mai pot concentra...e cam nasol, sper sa-mi treaca :)
bafta si tie in viitor!
bafta si tie in viitor!