salut sunt noua pe aici.nu stiu daca s-a discutata sau nu despre asta. oricum, ideea e urmatoarea: s-au modificat limitele de pedeapsa la tulb. de posesie, dar nu s-a modificat si art din cpp care enumera infr. care se judeca la plangere prealabila directa.
intrebarea e: mai este tulb de posesie o infractiune la plangere preal directa sau trebuie efectuate cercetari de catre oup???
art 220 cp
mai dricarule
sa stii ca inainte de a intreba am citit vreo 6 pagini de forum si n-am gasit topicul. atitudinea ta ma surprinde un pic. frate, raspunde sau taci! din doua una!
cred ca e la mintea cocosului ca acum am intrat in profesie si nu pe vremea cand a intervenit modificarea asta, altfel as fi stiut cate ceva sau as fi avut formata opinia mea.
cert e ca la instanta unde sunt eu practica e neunitara..deci, depinde de judecatorul la care am cauza.
cred ca e la mintea cocosului ca acum am intrat in profesie si nu pe vremea cand a intervenit modificarea asta, altfel as fi stiut cate ceva sau as fi avut formata opinia mea.
cert e ca la instanta unde sunt eu practica e neunitara..deci, depinde de judecatorul la care am cauza.