intrebare...intrebatoare

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
anaisia

intrebare...intrebatoare

Post by anaisia » 06 Feb 2006, 10:23

Va salut,

scriu prima data pe acest forum si am nevoie de sfaturile voastre, ale celor care au mai incercat la INM. Eu am terminat facult. de 4 ani si am lucrat in alt domeniu. Acum am luat o mare decizie: dau la INM !!!
Cum e fratilor?? E imposibil de intrat? Am auzit diverse-diferite. Nu stiu ce sa mai cred. Am nevoie de incurajari. Inca nu m-am apucat de invatat, dar trebuie... in curand. Mai povestiti-mi si mie una-alta ca ma simt pe dinafara. In acesti 4 ani n-am mai pus mana pe nici o carte. Am vre-o sansa? Parca era o chestie cu media de la licenta...peste 8.50...ase e? Sau nu la magistratura era? Uffff..., astept sfaturile voastre. Va pup.

teodora29

INM

Post by teodora29 » 06 Feb 2006, 11:08

Din cate cunosc nu exista conditia de a vea media 8.50 la licenta, dar e posibil sa ma insel eu.Daca stie cineva mai bine.........astept sa scrie aici.In rest, e destul de greu de intrat la INM.

cyclop

Post by cyclop » 06 Feb 2006, 11:10

Imposibil nu e, evident. Se poate intra, da e... destul de greu. Trebuie si ceva noroc (ceva mai mult). Normal, trebuie si multa, multa munca. Media aia nu mai conteaza. Tre sa fii licentiat in drept. Bafta!

rosia_montana

Post by rosia_montana » 06 Feb 2006, 12:09

Sincer, fara rautate sau pesimism, anul asta nu cred ca ai nici o sansa, e prea tarziu acum sa incepi sa inveti, daca de 4 ani nici nu ai lucrat in domeniu nici nu ai pus mana pe vreo carte de drept - asta in cazul in care nu esti vreun geniu :).
Spun asta vazand dificultatea examenului si exemplele unor prieteni, colegi si forumisti care sunt in domeniu, au invatat extrem de mult si nu au reusit.

Bafta! :cafea:

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 06 Feb 2006, 13:23

daca ai de gand sa dai anul asta la INM, atunci pune mana pe carte (chiar daca, sa presupunem, ca n-ai mai facut-o (ma refer la invatat :grin: ) de mult timp) si invata ca sanse ai...nu e vorba de cat timp inveti (nr de zile, luni, ani, etc.) ci cum inveti...asa ca...daca vrei INM...invata! :lol:

Post Reply